Σεισμός Τουρκία: Ανατριχιαστικό! Η στιγμή που ο Κωστίδης βλέπει νεκρό άνθρωπο μπροστά στα μάτια του

Την ώρα που κάλυπτε το ρεπορτάζ

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Σεισμός Τουρκία: Ανατριχιαστικό! Η στιγμή που ο Κωστίδης βλέπει νεκρό άνθρωπο μπροστά στα μάτια του

Ο θανατηφόρος σεισμός, που συνέβη σε Τουρκία και Συρία έχει προκαλέσει ανυπολόγιστες ζημιές με την πιο σημαντική και άξια θρήνου να είναι ο αριθμός των νεκρών, που ανεβαίνει διαρκώς.

Η Ελλάδα από τη μεριά της προσπαθεί να σταθεί στους σεισμόπληκτους γείτονες με την αποστολή ΕΜΑΚ, είδη πρώτων βοηθειών, αλλά και κάλυψης από τα μέσα, που δείχνουν και σε εμάς εικόνες σοκ (δείτε εδώ που έχει φτάσει ο αριθμός των νεκρών).

Ο Μανώλης Κωστίδης με τον ΣΚΑΪ είναι στα χαλάσματα με το πλεονέκτημα, πως μιλάει και τούρκικα και έτσι την Παρασκευή 10/2 μετέφερε για άλλη μια ημέρα τι συμβαίνει στην Αντιόχεια συγκεκριμένα.

Η στιγμή ωστόσο, που μίλαγε με τους παρουσιαστές του ελληνικού δελτίου και παράλληλα αντίκρυσε μπροστά του τη σορό ενός νεκρού ήταν κάτι, που λύγισε τον ίδιο αλλά και τους τηλεθεατές.

Η στιγμή που ο Μανώλης Κωστίδης αντίκρυσε νεκρό παιδί στον αέρα του ΣΚΑΪ

Η έκκληση του Ατζούν Ιλιτζαλί για το σεισμό στην Τουρκία

Η καταστροφή, που έχει προκληθεί είναι ανυπολόγιστη και το μόνο θετικό, αν μπορούμε να το πούμε, είναι το κύμα αλληλεγγύης με πλήθος κόσμου να είναι στο πλάι των σεισμόπληκτων.

Ο γνωστός Τούρκος παραγωγός του Survivor, Aτζούν Ιλιτζαλί παρακολουθεί σαστισμένος όσα συμβαίνουν στη χώρα του και έτσι την Πέμπτη 9/2 έκανε μια ανατριχιαστική ανάρτηση στο instagram.

«Η Τουρκία χτυπήθηκε από καταστροφικούς σεισμούς και το κράτος κηρύχθηκε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης τέταρτου βαθμού. Είναι η χειρότερη καταστροφή στην ιστορία της χώρας μας. Οι άνθρωποί μας που είναι κάτω από τα συντρίμμια χρειάζονται τη βοήθεια και την υποστήριξή σας. Προς όλους τους φίλους μου σε όλον τον κόσμο: σας παρακαλώ στηρίξτε τα σωστικά συνεργεία και τους ανθρώπους κάνοντας δωρεά», έγραψε ο Ατζούν Ιλιτζαλί.