«Τι τους νοιάζει ρε φίλε; Από τον μισθό του Τεργιάκη τα κρατάνε;» - Ενοχλημένος ο Μουτσινάς με τον ντόρο για την αμοιβή της Ζευγαρά

«Γιατί έγινε θέμα αυτό;»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Τι τους νοιάζει ρε φίλε; Από τον μισθό του Τεργιάκη τα κρατάνε;» - Ενοχλημένος ο Μουτσινάς με τον ντόρο για την αμοιβή της Ζευγαρά

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες ένα έγγραφο που κυκλοφόρησε το οποίο δείχνει την αμοιβή που θα πάρει η Λένα Ζευγαρά (δείτε εδώ τι έπαθε πρόσφατα με την υγεία της), η οποία θα ανοίξει σήμερα 10/2 τις εκδηλώσεις για το Καρναβάλι της Ξάνθης.

Ειδικότερα, το συγκεκριμένο έγγραφο δημοσιεύτηκε στη «Διαύγεια» και δείχνει ότι η δημοφιλής τραγουδίστρια θα λάβει από το Κέντρο Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης ως αμοιβή / καλλιτεχνική δαπάνη 26.040 ευρώ για να εμφανιστεί στην πόλη της βόρειας Ελλάδας. Ωστόσο, δεν έχει ξεκαθαριστεί, αν αυτό το ποσό αφορά μόνο στην τραγουδίστρια ή συνολικά σε δαπάνη που αφορά στον ήχο, στα φώτα, στην ορχήστρα κτλ, κάτι που επεσήμανε και ο Γιώργος Λιάγκας το πρωί της Παρασκευής 10/2 μέσα από την εκπομπή του.

Μάλιστα, στο Πρωινό μίλησε και ο δήμαρχος Ξάνθης, κ. Μανώλης Τσέπελης και ρωτήθηκε σχετικά από τον παρουσιαστή (δείτε εδώ τι αποκαλύφθηκε στην εκπομπή).

Τα σχόλια του Νίκου Μουτσινά στο ντόρο για την αμοιβή της Λένας Ζευγαρά στο Καρναβάλι της Πάτρας

Αργότερα, το συγκεκριμένο ζήτημα σχολιάστηκε και από την εκπομπή του Νίκου Μουτσικά, με τον παρουσιαστή να παίρνει θέση και να τοποθετείται δημόσια, υπερασπίζοντας την τραγουδίστριας.

«Τι σας νοιάζει; Τι τους νοιάζει ρε φίλε; Αυτό τώρα γιατί έγινε θέμα; Πού γράφτηκε; Από τον μισθό του Τάσου Τεργιάκη τα κρατάνε και πάθανε αυτή την τρέλα; Καταλαβαίνω, αλλά ο κάθε δήμος έχει τους δημότες του και φυσικά – αν περνάνε καλά οι Ξανθιώτες,- μπορεί να μην έχουν να φάνε τον υπόλοιπο χρόνο. Διαφορετικά, αλλάζουν Δήμαρχο», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του Νίκου Μουτσινά.