Eurovision 2023: «Περνούσε δύσκολα με τον εαυτό του...» - Η συγκινητική ιστορία πίσω από το τραγούδι του Victor Vernicos

Είναι μόλις 16 ετών

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Eurovision 2023: «Περνούσε δύσκολα με τον εαυτό του...» - Η συγκινητική ιστορία πίσω από το τραγούδι του Victor Vernicos

Tην Παρασκευή 10/2 στην εκπομπή Πρωίαν σε είδον τη μεσηβρίαν ήταν καλεσμένος ο Victor Vernicos με τον νεαρό τραγουδιστή να κάνει δηλώσεις και αποκαλύψεις για τη συμμετοχή του στην ελληνική αποστολή στη Eurovision.

Να θυμίσουμε εδώ, πως ο νεαρός είναι πολύ ταλαντούχος, ωστόσο πολύ μικρός σε ηλικία αφού στα 16 του έχει πάρει μια πολύ σημαντική απόφαση να εκτεθεί σε πολύ μεγάλη σκηνή αυτή του τραγουδιστικού διαγωνισμού.

«Το μεγαλύτερο κοινό μπροστά στο οποίο έχω τραγουδήσει, μέχρι σήμερα, είναι γύρω στα 400-500 άτομα, σε μια παράσταση με το Ωδείο. Αρχίζω να το συνειδητοποιώ (αυτό που θα συμβεί με τη Eurovision) το φαντάζομαι κάθε πρωί και ναι, ανυπομονώ (δείτε εδώ πότε θα διαγωνιστεί η Ελλάδα στη Eurovision).

Το πρώτο μου τραγούδι το έγραψα όταν ήμουν 11 ετών. Ήταν μπαλάντα και το είχα γράψει για έναν φίλο μου και μία περίοδο που περνούσε δύσκολα με τον εαυτό του. Γεννήθηκα τη χρονιά που ήταν εδώ στην Ελλάδα η Eurovision. Ελπίζω να είναι καρμικό. Τα έχω παρακολουθήσει όμως όλα από την ιστορία της Eurovision», είπε αρχικά ο Victor.

Οι δηλώσεις του Victor Vernicos για τη συμμετοχή του στη Eurovision 2023

«Μόλις ανακοινώθηκε η ανάθεση για την Eurovision ένιωσα μια πολύ μεγάλη χαρά! Άρχισα να παίρνω τηλέφωνα όλους όσους ήξερα και ήμουν πάρα πολύ χαρούμενος. Ήξερα ότι πήγαινα καλά η συμμετοχή αλλά κάθε μέρα προσπαθούσα να φανταστώ ότι θα είμαι εγώ ο εκπρόσωπος για να το φέρω κοντά μου. Τη στιγμή της ανακοίνωσης ήταν δίπλα ο πατέρας μου για αυτό και μιλήσαμε πρώτα με τους γονείς μου. Αλλά μετά πήρα τηλέφωνο τον καλύτερο μου φίλο», είπε ο Victor Vernicos.