Με σαγιονάρες σε μανάβικο της Αθήνας η Τατιάνα Μπλάτνικ - Καμία σχέση με τις κομψές εμφανίσεις που κάνει συνήθως

Η σύζυγός του Νικόλαου Γλίξμπουργκ

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Μπορεί να έχουν περάσει αρκετές ημέρες από την κηδεία του Τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου, ωστόσο βλέπουμε να παραμένουν στην Ελλάδα μέλη από την οικογένειά του.

Ο λόγος για τον γιο του εκλιπόντος, Νικόλαου ο οποίος απολαμβάνει την διαμονή του στην Ελλάδα μαζί με τη σύζυγό του, Τατιάνα Μπλάτνικ. Η γυναίκα στάθηκε στο πλευρό του άντρα της μετά από αυτή τη μεγάλη απώλεια, καθώς μέσα από μία ανάρτησή στο instagram έκανε γνωστό, πως και εκείνη είχε μεγάλη αδυναμία στον πεθερό της (δείτε εδώ την πολυτελή βίλα, που μένει το ζευγάρι στην Αθήνα).

«Οικογένεια. Ενότητα. Δύναμη. Αξιοπρέπεια. Παράδοση. Υπερηφάνεια. Όλες αυτές οι λέξεις μου έρχονται στο μυαλό καθώς, ανατρέχω σε εικόνες πριν από σχεδόν δύο εβδομάδες. Δάκρυα έρχονται ακόμα στα μάτια μου όταν σκέφτομαι πώς αυτή η οικογένεια συνήλθε για να εξασφαλίσει ότι ο πατέρας, ο σύζυγος, ο παππούς, ο αδελφός και ο πρώην αρχηγός του κράτους θα αναπαυθεί – με αξιοπρέπεια.

Μια εβδομάδα με άγρυπνες νύχτες για να οργανωθεί μια απρόσκοπτη κηδεία, διασφαλίζοντας ότι θα φιλοξενηθούν οκτώ αρχηγοί κρατών και πολλές ακόμη βασιλικές οικογένειες και αξιωματούχοι. Δεν ήταν εύκολη υπόθεση. Ποτέ δεν ήμουν πιο περήφανη που ήμουν μέρος μιας τόσο ιστορικής στιγμής και αυτής της οικογένειας που δούλεψε με χάρη, ταπεινότητα και με ήρεμη δύναμη υποστηριζόμενη και βοηθούμενη από τόσους πολλούς.

Είπα στην τελευταία μου ανάρτηση ότι έμαθα την «αγάπη για την πατρίδα» από τον πεθερό μου. Αυτό που είδα και ένιωσα περισσότερο από ποτέ με τον θάνατό του είναι η έννοια της οικογένειας. Η κληρονομιά του θα ζει για πάντα μέσα από την αγάπη της οικογένειας και των ανθρώπων του.

Αναπαύσου εν ειρήνη», έγραφε η ανάρτηση της Τατιάνας Μπλάτνικ.

Μέχρι να τελεστεί το μνημόσυνο για τις 40 ημέρες βλέπουμε, πως η Τατιάνα παρά την κακοκαιρία Μπάρμπαρα, που έπληξε τη χώρα κάνει τις βόλτες στην στην Αθήνα και πρόσφατα έκανε ένα story, στο οποίο τη βλέπουμε να αγοράζει προϊόντα σε μανάβικο, ενώ παράλληλα φοράει σαγιονάρες μετά το πεντικιούρ της.

Η διαφορετική εμφάνιση της Τατιάνας Μπλάτνικ

«Γνωρίστε την αληθινή Τάτι, την πολυπράγμονα, σε μια επαγγελματική υποχρεώσω, αγοράζοντας μήλα και φορώντας σαγιονάρες μέσα στη χιονοθύελλα, μετά το πεντικιούρ», έγραψε η Τατιάνα Μπλάτνικ.

Τατιάνα Μπλάτνικ