Αγκαλιά με την κορούλα τους στον Άγιο Δομίνικο - Η δημόσια αποκάλυψη του Λιανού για την οικογένειά τους

Όσα έγραψε στην τρυφερή ανάρτησή του

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Εδώ και λίγο καιρό ο Λιανός μαζί με τη σύζυγό του Κωνσταντίνα Καραλέξη και τη μικρή κορούλα τους, έχουν μετακομίσει και οι τρεις μαζί στον Άγιο Δομίνικο για τις ανάγκες του Survivor all star, που παρουσιάζει ο Γιώργος.

Η οικογένεια ζει πολύ όμορφες στιγμές, αφού σημείο, όπου ζουν είναι εντελώς διαφορετικό από την περιοχή, που έμεναν στην Ελλάδα (δείτε εδώ τι κάνει ο Λιανός με την μικρή στα διαλείμματα από τα γυρίσματα).

Να θυμίσουμε εδώ, πως παρουσιαστής έχει άλλα 3 παιδιά στην Ελλάδα από τον πρώτο του γάμο, τα οποία και περιμένει πως και πως να δει το Πάσχα, που θα τον επισκεφτούν στη Δομινικανή Δημοκρατία.

Για τον ίδιο το σημαντικό στο κομμάτι της ολοκλήρωσης είναι το γεγονός, πως έχει βρει τον άνθρωπό του και όλα τα άλλα είναι δεύτερα, ωστόσο έχει μιλήσει και το ενδεχόμενο ενός πέμπτου αλλά και για τον θρησκευτικό γάμο.

Λες να επιστρέψεις και να περιμένεις και πέμπτο παιδί;

Όχι, όχι! Αυτό ούτε για αστείο πλέον. Είναι τόσο το τρέξιμο που ρίχνω με τα τέσσερα παιδιά που για πέμπτο παιδί ούτε λόγος. Εγώ έκανα το χρέος μου προς την πατρίδα, σειρά σας τώρα. Έχω και όλες τις ηλικίες: 11,9,8 και σχεδόν 2 ετών.

Με την Κωνσταντίνα έχετε παντρευτεί;

Έχουμε κάνει σύμφωνο συμβίωσης με την Κωνσταντίνα.

Δε θα κάνετε γάμο;

Αργότερα, αν το θελήσουμε, θα κάνουμε. αλλά πολύ στο μεταξύ μας. Το σύμφωνο μας καλύπτει. Αν το νιώσουμε και θέλουμε, θα πάμε σε ένα μικρό εκκλησάκι, σε μια παραλία με δέκα καλεσμένους και θα κάνουμε και έναν θρησκευτικό γάμο, έτσι για εμάς.

Μια πολύ τρυφερή ανάρτηση έκανε την Παρασκευή 10/2 ο Λιανός στο instagram, με την οποία ευχήθηκε στη σύζυγό του για τα γενέθλια της, η οποία πόζαρε με την κορούλα τους.

Οι ευχές του Γιώργου Λιανού για τα γενέθλια της συζύγου του

«Σήμερα έχει γενέθλια το κορίτσι δεξιά, ο άνθρωπός μου. Σε λίγες μέρες το πολύ μικρό αριστερά. Υπέροχος Φλεβάρης», έγραψε ο Γιώργος Λιανός.

Λιανός - Καραλέξη