Χωμένη μέσα στην αγκαλιά του - Η απίστευτη ομοιότητα της Κατερίνας Λιόλιου με τον πατέρα της

Η τρυφερή ανάρτηση στο Instgram

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Κατερίνα Λιόλιου είναι μια από τις νεαρές αλλά πολύ ταλαντούχες τραγουδίστριες της γενιάς με την ίδια να σημειώνει μεγάλη επιτυχία μέσα από τις live εμφανίσεις της, αλλά και μέσα από τα κομμάτια, που κυκλοφορεί.

Θα μπορούσαμε να πούμε, πως πλέον όποιο single κυκλοφορεί κάνει απευθείας το ''μπαμ'', με την Κατερίνα σε πρόσφατη της συνέντευξη να μιλάει για όλη αυτή την αλλαγή, που βλέπει στη ζωή και στην καριέρα της (δείτε εδώ με ποιον πολύ γνωστό τραγουδιστή ήτα σε σχέση).

Τελικά Κατερίνα, φέτος είναι η χρονιά σου;

Είναι μια χρονιά με πάρα πολύ τρέξιμο και κούραση, αλλά νιώθω ότι αποδίδουν καρπούς οι κόποι οκτώ ετών. Αυτά τα οκτώ χρόνια, από τότε που βγήκα από το “Voice”, δούλεψα σκληρά. Άνοιγα μουσικά προγράμματα, έκανα φωνητικά… – την ίδρωσα τη φανέλα. Ήταν χρόνια πολύ χρήσιμα, αλλά δεν ήταν η ώρα μου να βρεθώ στη θέση που ήθελα. Έπρεπε να δουλέψω κι άλλο.

Γιατί λες ότι δεν ήταν η ώρα σου;

Πρώτα το κομμάτι το ηλικιακό. Δε μπορείς να ωριμάσεις στα 19. Όταν είσαι σε εκείνη την ηλικία θέλεις να κατακτήσεις τον κόσμο. Τρως μια ωραία τούμπα, βλέπεις τι ωραίο που είναι το πάτωμα και ανεβαίνεις σιγά – σιγά. Εγώ δούλεψα πολύ αυτό το διάστημα τη φωνή μου και την ψυχολογία μου.

Η Κατερίνα Λιόλιου αποκαλύπτει

Τι αποτέλεσμα είχες δουλεύοντας την ψυχολογία σου;

Κατάλαβα ότι το πιο σημαντικό είναι να είσαι ο εαυτός σου. Οι περισσότεροι αυτή τη συμβουλή μου έδιναν, αλλά δεν καταλάβαινα τι εννοούν. Μόλις κατάφερα να βρω τον δρόμο μου, βελτίωσα και βρήκα τον εαυτό μου.

Τι είχε μέχρι τότε ο εαυτός σου;

Είχα το σύνδρομο του αδικημένου. Έλεγα, “γιατί δεν τα καταφέρνω αφού μπορώ; Γιατί με αδικούν;” Κατάλαβα ότι τελικά δε σε αδικεί κανένας, εσύ αδικείς τον εαυτό σου.

Η φωτογραφία της Κατερίνας Λιόλιου με τον πατέρα της

Να θυμίσουμε εδώ, πως η Λιόλιου μένει πλέον στην Αθήνα, ωστόσο μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη, από όπου και κατάγεται με την ίδια να έχει μεγάλη αδυναμία στην οικογένειά της. Πρόσφατα δημοσίευσε και μια κοινή φωτογραφία με τον πατέρα της στο instagram, με τον οποίο μοιάζει ομολογουμένως πολύ!

Λιόλιου - Πατέρας