Τραγικό σκηνικό με πασίγνωστο ηθοποιό από τα γυρίσματα του The 2night show - «Έπαθα κρίση πανικού...»

Δεν το είχε πάρει κανείς χαμπάρι

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Τραγικό σκηνικό με πασίγνωστο ηθοποιό από τα γυρίσματα του The 2night show - «Έπαθα κρίση πανικού...»

Μια πολύ ειλικρινή συνέντευξη παραχώρησε ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος στην εκπομπή Στούντιο 4 με τον ηθοποιό να μιλάει για κομμάτια - μέχρι τώρα άγνωστα στο κοινό - της ζωής του.

Το πιο συγκλονιστικό ήταν αυτό, που έχει να κάνει με το θάνατο του πατέρα του, με τον ίδιο να αποκαλύπτει, πως του πήρε έναν ολόκληρο χρόνο να κλάψει για εκείνον, ως μία μορφή άμυνας του εαυτού του (δείτε εδώ γιατί σταμάτησε την τηλεόραση).

«Η μητέρα μου είναι ένας πολύ δυνατός κι αισιόδοξος άνθρωπος, αλλά καταλαβαίνεις ότι όταν χάνεις τον άνθρωπο της ζωής σου μετά από 36 χρόνια γάμου και με 5 παιδιά, είναι πολύ δύσκολα. Τις δύο πρώτες εβδομάδες έπρεπε να είμαι βράχος. Μετά βρήκε ο καθένας λίγο τον εαυτό του. Έκλαψα για πρώτη φορά, μετά από έναν χρόνο περίπου. Νομίζω ότι είναι μια άμυνα.

Οι συγγενείς μου τραβούσαν το ζόρι ότι ο Δημήτρης τι κάνει; Δεν θα δουλέψει; Γιατί αυτό; Υπήρχε μια μεγάλη πίεση από τους συγγενείς κι από τους χωριανούς. Ρωτούσαν για εμένα. Μου έλεγαν να μου παντρέψουν την μία μου αδερφή με τον τάδε βοσκό», είπε ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος.

Στη συνέχεια της συνέντευξης εξίσου αποκαλυπτικά ήταν και όσα είπε ο Γκοτσόπουλος για τη στιγμή, που πιέστηκε και έπαθε κρίση πανικού, μετά από την εμφάνισή του σε πολύ γνωστή εκπομπή.

Η αποκάλυψη του Δημήτρη Γκοτσόπουλος για τις κρίσεις πανικού

«Δεν το επέτρεψα. Έχει συμβεί μια δυο φορές να γράψουν κάτι. Ήμουν με την αδερφή μου στην Βουκουρεστίου και πηγαίναμε σε ένα παιδικό θέατρο κι έγραψαν με ποια κοπέλα νεαρή είναι. Γυρίστε στην επόμενη σελίδα κι είναι η αδερφή του. Αυτό δεν μπορώ να το ελέγξω. Δεν θα κάτσω να σκάσω. Ένας λόγος που δεν μιλώ για τα προσωπικά μου, είναι γιατί δεν θέλω να ανοίξω αυτήν την πόρτα.

Σε όλη αυτήν την διάρκεια έπαθα μια κρίση πανικού. Έπρεπε να πάω σε μια τηλεοπτική συνέντευξη, δεν ένιωθα καλά κι ήμουν πιεσμένος από τα γυρίσματα και τα ξενύχτια. Το είχα υποσχεθεί στον Γρηγόρη Αρναούτογλου που ήταν η δεύτερη φορά που έπρεπε να πάω. Μετά την συνέντευξη έπαθα κρίση πανικού από την πίεση κι είπα ότι δεν θα το επιτρέψω ξανά στον εαυτό μου. Αν δεν μου το συγχωρήσει ένας δημοσιογράφος, ας μην μου το συγχωρήσει», είπε ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος.