Ήταν κοντά με τον Πρίαμο πριν την Καλύβα - «Αν η Καρολίνα αντιλαμβάνεται...» - Πρώην παίκτρια Survivor ''σπάει'' τη σιωπή της για το ζευγάρι

Δε ''μάσησε'' τα λόγια της

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Ήταν κοντά με τον Πρίαμο πριν την Καλύβα - «Αν η Καρολίνα αντιλαμβάνεται...» - Πρώην παίκτρια Survivor ''σπάει'' τη σιωπή της για το ζευγάρι

Στο προσκήνιο εξακολουθεί και είναι το όνομα της Καρολίνας Καλύβα και του Μάριο Πρίαμου με πολλούς να είναι εκείνοι, που δε μπορούν να πειστούν ότι στα πλαίσια του Survivor all star μπορεί να ανθίσει ένας έρωτας.

Η Καρολίνα από τη μεριά της και ειδικά από τη στιγμή, που έχει βγει από το παιχνίδι μιλάει για τον κύπριο παίκτη με τα καλύτερα.

«Δεν γνωριζόμασταν με τον Μάριο. Γνωριστήκαμε 2 Ιανουαρίου στα γραφεία, μία μέρα πριν φύγουμε. Οι άνθρωποι είναι διαφορετικοί στο πως εκφράζονται. Εγώ έβγαλα ένα μεγαλύτερο συναίσθημα, επειδή είμαι γυναίκα και μιλάει η καρδιά. Εκείνος έπρεπε να κρατήσει τα αισθήματα χαμηλά, για να μη δώσει δικαιώματα. Προχωράμε», είχε πει η Καρολίνα.

Ο ίδιος από τη μεριά του και από όσα λέει μέσα στο παιχνίδι είναι πιο φειδωλός, ωστόσο μέσα από το έπαθλο επικοινωνίας, λαμβάνοντας το μήνυμα της Καλύβα, τον είδαμε να της δίνει μια υπόσχεση (δείτε την εδώ).

Απαντήσεις λοιπόν για το πως μπορεί να νιώθει ο Πρίαμος έδωσε μια κοπέλα, που τον ξέρει πολύ καλά, η οποία είχε συμμετάσχει στο παιχνίδι, με πολλούς μάλιστα να τους θέλουν στο παρελθόν πολύ κοντά. Ο λόγος για τη Βιργινία Δικαιούλια και για τη συνέντευξη, που έδωσε στο Super Κατερίνα.

Οι αποκαλύψεις πρώην παίκτριας Survivor για το ειδύλλιο Πρίαμου & Καρολίνας

«Τα παιδιά έξω, είχαν – έχουν σχέσεις, δεν ξέρω πώς θα το θέσω. Είναι κάτι που ηθικά δεν το λες σωστό. Καταλαβαίνω απόλυτα το συναίσθημα γι’ αυτό και είμαι τόσο κατά. Ό,τι επαφή έχω με τον Μάριο Πρίαμο είναι στα πλαίσια της γνωριμίας που είχαμε τότε, μιας φιλικής σχέσης για το παιχνίδι, για κοινά βιώματα. Με τον Μάριο γνωριστήκαμε την χρονιά που βγήκε εκείνος.

Δεν πιστεύω ότι χάρηκε με όλο αυτό. Δεν είναι άνθρωπος που αγαπά το ριάλιτι, ούτε του αρέσει να μοιράζεται τα προσωπικά του. Μου φάνηκε πολύ προβληματισμένος. Αν η Καρολίνα αντιλαμβάνεται έτσι τον έρωτα και την αγάπη, τότε εγώ πάω πάσο γιατί ο καθένας αντιλαμβάνεται τα συναισθήματα του διαφορετικά», είπε η Βιργινία Δικαιούλια.