Και ας τους χωρίζουν 2.500 χιλιόμετρα - Η κίνηση της Μελίνας Νικολαΐδη για μάτια του καλού της, Πολυχρονιάδη

Τον θέλει πολύ!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Και ας τους χωρίζουν 2.500 χιλιόμετρα - Η κίνηση της Μελίνας Νικολαΐδη για μάτια του καλού της, Πολυχρονιάδη

Η Μελίνα Νικολαϊδη είναι η μεγάλη κόρη της Δέσποινας Βανδή, η οποία έχει μεγαλώσει και πλέον απασχολεί τα φώτα με τον εαυτό της και όχι μόνο επειδή είναι παιδί της πολύ γνωστής τραγουδίστριας.

Να θυμίσουμε εδώ, πως το νεαρό κορίτσι έχει ανοίξει τα φτερά της και πλέον σπουδάζει στο Λονδίνο, την τέχνη, που αγαπάει και θα ήθελε στο μέλλον να κάνει ως επάγγελμα.

Για το λόγο αυτό μάλιστα είδαμε πρόσφατα και τη μητέρα της να ταξιδεύει στο Λονδίνο με σκοπό να είναι δίπλα της, στα γενέθλια της, με τη Δέσποινα να ''πιάνεται'' στο αεροδρόμιο και να κάνει σχόλια για τη σχέση της Μελίνας.

«Έχει γενέθλια το παιδάκι μου. Γίνεται 19», είπε η Δέσποινα Βανδή και συνέχισε «Προλαβαίνω όπως όλες οι εργαζόμενες μητέρες, είμαι χαρούμενη».

Όσον αφορά την σχέση της κόρης της, Μελίνας Νικολαΐδη με τον personal trailer Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη, από το περασμένο καλοκαίρι.

«Εμένα με νοιάζει που το παιδί μου είναι ευτυχισμένο. Και οι δύο είναι ευτυχισμένοι και αυτό θέλει ο κάθε γονιός, έτσι δεν είναι;», ανέφερε ενώ στην αρχή ήταν διστακτική (δείτε εδώ πως ευχήθηκε ο σύντροφος της Μελίνας για τα γενέθλιά της).

Είναι γνωστό πια, πως η Μελίνα είναι ερωτευμένη με τον Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη, το γυμναστή της μαμάς της, ο οποίος και εκείνος με τη σειρά του, ζει πολύ όμορφες στιγμές με το κορίτσι του.

Μπορεί να τους χωρίζει η απόσταση, όμως η Μελίνα ταξιδεύει πολύ συχνά προς την Ελλάδα, ωστόσο όταν δεν είναι στο πλάι του, εκφράζει την αγάπη της για εκείνον μέσα από το instagram.

Έτσι το Σάββατο 11/12 η Μελίνα έκανε μια τρυφερή ανάρτηση, στηρίζοντας το αγόρι της ,καθώς έπαιζε σε έναν αγώνα μπάσκετ.

Η στήριξη της Μελίνας Νικολαϊδη στο σύντροφό της Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη

«Η αγάπη μου», έγραψε η Μελίνα Νικολαϊδη.