«Από Δευτέρα, Τρίτη...» - Η γκάφα του Τριαντάφυλλου μπροστά στην κάμερα του Open

Αμηχανία...

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Από Δευτέρα, Τρίτη...» - Η γκάφα του Τριαντάφυλλου μπροστά στην κάμερα του Open

Νέες δηλώσεις είδαμε να κάνει ο Τριαντάφυλλος στην κάμερα του Open weekend, οι οποίες προβλήθηκαν το Σάββατο 11/2 με τον τραγουδιστή να σχολιάζει σε πρώτο επίπεδο το Survivor all star.

«Δεν υπάρχει περίπτωση να μπω σε αυτό το πράγμα που βλέπω. Δεν είναι το Survivor που έζησα και φανταζόμουν. Πιστεύω ότι στον τελικό θα πάει ο Μπόγδανος και θα είναι και ο Βασάλος. Ο Βασάλος δεν βγαίνει υποψήφιος ποτέ, δεν ξέρω γιατί. Θα πάει τελικό ο Μπόγδανος και ίσως το πάρει γιατί πολύ… Τουρκία ο Μπόγδανος, στο σπίτι του Acun, 5-6 φορές, στην Αγγλία. Όλα αυτά κάτι μου λένε. Τα διασταυρώνω τώρα, αλλά είμαι σίγουρος ότι θα πάει τελικό και μπορεί να το πάρει κιόλας. Αν γίνει αυτό, γράψτο, 11 Φεβρουαρίου», είπε ο Τριαντάφυλλος.

Και επίσημα πλέον είδαμε τον παίκτη κάνει σαφές, πως δεν πρόκειται να μπει στο ριάλιτι επιβίωσης, που γυρίζεται στον Άγιο Δομίνικο, αφού άλλωστε έχει διαρρεύσει, πως συζητάει για άλλο παιχνίδι.

Ο λόγος για το Just the 2 of us, στο οποίο ακόμα και αν δεν το επιβεβαιώνει ο Ντάφυ, εμείς θα έχουμε αποκαλύψει, πως θα μπει (δείτε εδώ ποια άλλα ονόματα είναι σίγουρα).

Οι δηλώσεις Τριαντάφυλλου για τις επόμενες επαγγελματικές κινήσεις του

Σε κάθε περίπτωση, είδαμε τον τραγουδιστή να είναι πολύ θετικός με το όλο concept του Just και μάλιστα να αναφέρει, πως συμπαθεί όλους τους κριτές, με την κατάσταση να γίνεται κάπως άβολη τη στιγμή, που ήθελε να πει το όνομα της Βίκυς Σταυροπούλου, αλλά δεν το θυμόταν...