Χαμογέλα και Πάλι: «Γιατί το λες αυτό;» - Σε έντονη αμηχανία η Καρολίνα με την ερώτηση για τον Μάριο

Την "στρίμωξε" για τα καλά η Βουλγαράκη...

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Χαμογέλα και Πάλι: «Γιατί το λες αυτό;» - Σε έντονη αμηχανία η Καρολίνα με την ερώτηση για τον Μάριο

Καλεσμένη στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι βρέθηκε καλεσμένη το μεσημέρι της Κυριακής 12/2 απαντώντας για το ειδύλλιο με τον Μάριο Πρίαμο και το Survivor All Star, προχωρώντας σε διάφορες αποκαλύψεις -δείτε εδώ το μήνυμα "σπόντα" του Κύπριου στην Καρολίνα.

Μέσα σε όλα, η πρώην παίκτρια αναφέρθηκε στα πλάνα με τα φιλιά στην καλύβα, αλλά και όσα δεν είδαν ποτέ οι τηλεθεατές, κατά τη διάρκεια των επεισοδίων. Μάλιστα, κατά την διάρκεια της συνέντευξης, ειπώθηκε πως στα επόμενα έπαθλα επικοινωνίας οι σύντροφοι των παικτών ετοιμάζονται να συνομιλήσουν μαζί τους για πρώτη φορά, κατά τη διάρκεια του Survivor All Star.

Με αφορμή λοιπόν αυτό, η Ελένη Βουλγαράκη αιφνιδίασε την Καρολίνα Καλύβα, όταν ρώτησε εάν θα επικοινωνήσει ξανά με τον Μάριο Πρίαμο ως νέα του σύντροφος.

Η ερώτηση στην Καρολίνα που την έφερε σε αμήχανη θέση

«Μετά θα δούμε και επικοινωνία με τους συντρόφους, συμβαίνει και αυτό. Θα σε δούμε και εκεί;» ρώτησε η Ελένη Βουλγαράκη με την Καρολίνα Καλύβα να απαντά: «Γιατί λες; Γιατί να βάλουμε τίτλο; Δεν κατάλαβα…» είπε η πρώην παίκτρια του Survivor.

Ταξιδεύουν αύριο για Άγιο Δομίνικο - Οι 7 παίκτες που εισβάλλουν στο παιχνίδι

Ούτε ένας, ούτε δύο αλλά 7 παίκτες ταξιδεύουν αύριο 12/2 για τον Άγιο Δομίνικο και πρόκειται να εισβάλλουν στο Survivor All Star, προκειμένου να ανακατευτεί η τράπουλα και να έρθουν τα πάνω κάτω στο νησί -δείτε εδώ το αποψινό 12/2 τρέιλερ.

Σύμφωνα λοιπόν με το ρεπορτάζ του Κωνσταντίνου Αρτσίτα στην εκπομπή «Γεια σου», αύριο αναχωρούν, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και η Ελευθερία Ελευθερίου, ενώ την επόμενη Δευτέρα θα πετάξουν για Άγιο Δομίνικο ο Γιωρίκας Πιλίδης και η Ειρήνη Παπαδοπούλου.

«Τη Δεύτερα, αύριο, ταξιδεύουν για τον Άγιο Δομίνικο η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και η Ελευθερία Ελευθερίου. Την επόμενη Δευτέρα ο Γιωρίκας Πιλίδης ταξιδεύει μαζί με την Ειρήνη Παπαδοπούλου».

Κλείνοντας, ο δημοσιογράφος ανέφερε πως οι άλλοι δύο που θα μπουν στο παιχνίδι είναι ο Νικόλας Αγόρου και ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης, σχηματίζοντας έτσι την 6άδα των νέων παικτών για το Survivor All Star.

Επίσης ο δημοσιογράφος ανέφερε ότι για το Survivor All Star ετοιμάζεται και η Τζο Μαριδάκη.