Survivor All Star: «Όλη η ομάδα σε ψήφισε και σου φταίει μόνο ο Σπύρος» - Άγριο ξέσπασμα της Βρισηίδας κατά του Παπαδόπουλου

Υποστήριξε ξανά τον σύντροφό της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor All Star: «Όλη η ομάδα σε ψήφισε και σου φταίει μόνο ο Σπύρος» - Άγριο ξέσπασμα της Βρισηίδας κατά του Παπαδόπουλου

Στην εκπομπή «Γεια σου» βρέθηκε καλεσμένη το μεσημέρι της Κυριακής 12/2 η Βρισηίδα Ανδριώτου, η οποία σχολίασε τις τελευταίες εξελίξεις στο «Survivor All Star». Φυσικά, δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί δημόσια στον αγαπημένο της Σπύρο Μαρτίκα.

Η ίδια συγκεκριμένα στάθηκε στο τρέιλερ του αποψινού επεισοδίου (δείτε το εδώ) και τα όσα λέει ο Κώστας Παπαδόπουλος για τον σύντροφό της, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει κατά του ζαχαροπλάστη. Η Βρισηίδα δεν έχει σταματήσει λεπτό να υποστηρίζει τον Σπύρο κι αυτό φαίνεται τόσο από τις αναρτήσεις στα social media όσο και από τις συνεντεύξεις της.

Το ξέσπασμα της Βρισηίδας κατά του Παπαδόπουλου

«Έγινα έξαλλη γιατί “ο Σπύρος σου φταίει”. Όλη η ομάδα σε ψήφισε και σε ψήφισε και στρατηγικά, γιατί θα έβγαινες απέναντι από τη Μαριαλένα. Και σου φταίει μόνο ο Σπύρος. Αυτό που είπε στο συμβούλιο ο Σπύρος, το είπε γιατί τον ρώτησε ο Λιανός. Θα μπορούσε να μην πει τίποτα.

Αν ήμουν σύμβουλος του στο αυτί θα του έλεγα να πει “θα ήθελα να μην αποχωρήσει ο συμπαίκτης μου, γιατί τον συμπαθώ, αλλά μας συμφέρει που από την άλλη ομάδα είναι αυτοί οι τρεις υποψήφιοι”.

Η αλήθεια να λέγεται. Τους συμφέρει να έμεναν οι τρεις και όχι ο Κώστας. Παρόλα αυτά δε φταίει μόνο ο Σπύρος. Ο Κώστας βγήκε υποψήφιος από όλη την ομάδα, γιατί δεν ήθελε ο Σάκης να βγει απέναντι από τη Μαριαλένα ο Σπύρος. Γιατί είχε περισσότερες πιθανότητες να αποχωρήσει η Μαριαλένα. Όχι τώρα, ανάμεσα στον Κρις και τον Χάρο, αλλά και πάλι είναι ένα στατιστικό. Έχει κοινό ο Σπύρος», είπε φανερά ενοχλημένη η Βρισηίδα.