Έκαναν έκπληξη στον αέρα του ''Γειά σου'': «Αχ θα συγκινηθώ» - Με μεγάλη τούρτα και βεγγαλικά

Που πήγαινε άραγε;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Έκαναν έκπληξη στον αέρα του ''Γειά σου'': «Αχ θα συγκινηθώ» - Με μεγάλη τούρτα και βεγγαλικά

Μια πολύ ευχάριστη έκπληξη παρακολουθήσαμε την Κυριακή 12/2 στον αέρα του Γειά σου με την παρουσιάστρια της εκπομπής, Μαρία Μπακοδήμου να δείχνει για άλλη μια φορά την αγάπη, που έχει για τους συνεργάτες της.

Μια μεγάλη τούρτα με πολλά βεγγαλικά είδαμε να μπαίνει ξαφνικά μέσα στο πλατό με την παρουσιάστρια να γεμίζει χαμόγελο κοιτώντας την Νάνσυ Παραδεισάνου, που είχε τα γενέθλιά της.

Η έκπληξη στον αέρα του Γειά σου στη Νάνσυ Παραδεισάνου

Η δημοσιογράφος χάρηκε πολύ με όσα ετοίμασαν οι συνεργάτες της για εκείνη με την ίδια μάλιστα να σηκώνεται να σβήσει την τούρτα της και παράλληλα να δηλώνει συγκινημένη (δείτε εδώ την αποκάλυψη της για την κατάψυξη ωαρίων).

Το άγνωστο ατύχημα της Παραδεισάνου

Αυτό, που δεν ξέραμε και αποκάλυψε για πρώτη φορά στη κάμερα η Παραδεισανού είχε να κάνει με ένα τροχαίο, που είχε στα 28 της, κάτι που δεν ήθελε να αναφέρει δημόσια τα προηγούμενα χρόνια για να μην το ακούσει η γιαγιά της, η οποία ήταν ακόμα εν ζωή (δείτε εδώ τις δηλώσεις της για την κατάψυξη ωαρίων, που έχει κάνει).

«Είχα ένα τροχαίο, όταν ήμουν 28 χρονών, στην Αθήνα. Όταν χτύπησα και με πήγαν στο νοσοκομείο, έλεγα από μέσα μου ευτυχώς το πρωί έχω μιλήσει με τη μαμά μου και δεν θα χρειαστεί να την ξαναπάρω σήμερα τηλέφωνο, οπότε δεν θα της πω κάτι.

Αφού πήρα εξιτήριο, την πήρα από τον δρόμο και της είπα ότι είχα ένα ατύχημα και ότι είμαι καλά. Ήμασταν με μηχανή, δε φορούσα κράνος, πέρασε ένα αυτοκίνητο με στοπ και σύρθηκα με όλο μου το σώμα», τόνισε η Νάνσυ ενώ νωρίτερα την είδαμε να δακρύζει δημόσια θυμούμενη τα πρώτα της χρόνια στην Αθήνα και την ημέρα, που άφησε τη Θεσσαλονίκη.

«Επειδή ήξερα ότι η Νάνσυ κατέβαινε στην Αθήνα για καλό σκοπό και για την πρόοδό της, προφανώς δεν υπήρχε καμία αντίδραση. Και μάλιστα κατεβήκαμε μαζί, φορτώσαμε το αυτοκίνητο και ήμασταν και τυχερές, γιατί εκείνη την ημέρα είχαν απεργία τα βενζινάδικα. Κουβαλούσαμε τα μπιτόνια στο αυτοκίνητο», δηλώνει η μητέρα της δημοσιογράφου με τη Νάνσυ να συγκινείται: «Όταν κατέβηκα στην Αθήνα, δεν είχα κατέβει για πάντα. Είχα κατέβει για τρεις μήνες. Ήρθα για ένα Σαββατοκύριακο με τη μαμά μου και μετά αυτή έφυγε και έλεγα πώς με άφησε», είπε δακρυσμένη η Παραδεισανού.