''Έσκασε'' πριν από λίγο: Χωρίς Σοϊλέδη, Αρσενίου και... - Η λίστα γάμου της Βρισηίδας & του Μαρτίκα

Δεν τους θέλουν στην πιο όμορφη στιγμή της ζωής τους

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Το μεσημέρι της Κυριακής 12/2 η Βρισηίδα Ανδριώτου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή Γειά σου με την πρώην παίκτρια Survivor all star να μιλάει αποκαλυπτικά για το παιχνίδι αλλά και για τον σύντροφό της, Σπύρο Μαρτίκα.

Η νεαρή κοπέλα δεν έχει πολύ καιρό, που αποχώρησε οικειοθελώς από το παιχνίδι και πλέον βλέπει από την τηλεόραση τις εξελίξεις και πάνω από όλα τον καλό της, που λιώνει για εκείνη, όπως και η ίδια άλλωστε (δείτε εδώ πως περνάει η Βρισηίδα τα βράδια της όσο λείπει ο Σπύρος).

Γενικότερα είναι γνωστό, πως το ζευγάρι συγκατοικεί πια στην Αθήνα, με τη σχέση τους να πηγαίνει σοβαρά, τόσο που δεν αποκλείεται και το ενδεχόμενο ενός γαμού.

Η Βρισηίδα από τη μεριά της και με βάση τα όσα είπε στην εκπομπή δεν έδειξε καθόλου αρνητική στο να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, αφού μάλιστα έφτασε και στο σημείο να δηλώνει ποιους πρώην συμπαίκτες της δε θα καλούσε στο γάμο.

Οι παίκτες Survivor που δε θα καλούσε η Βρισηίδα Ανδριώτου στο γάμο της με τον Σπύρο Μαρτίκας

«Από το φετινό όλους θα τους καλούσα, δεν έχω κανένα θέμα. Από το περσινό με αυτούς που δεν μιλάω και δεν έχω και follow στο Instagram. Δεν έκανα unfollow. Δεν έκανα ποτέ follow. Τι είμαι τρελή; Aυτούς που δεν μιλάω. Δεν μιλάω με τη Μαίη, με τον Άρη, με τη Ναυσικά, με τον Σάκη Αρσενίου. Γενικά δεν μιλάω με κάποια άτομα, δεν θα καλούσα αυτούς που δεν μιλάω», είπε η Βρισηίδα Ανδριώτου.