Έγκυος η κόρη της Άντζελας Δημητρίου - Η πρώτη φωτογραφία της Όλγας με φουσκωμένη κοιλίτσα

Θα γίνει γιαγιά η Λαίδη

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Μια πολύ ευχάριστη είδηση κυκλοφόρησε την Κυριακή 12/2 σχετικά με την Άντζελα Δημητρίου και συγκεκριμένα για την κόρη της, την Όλγα, η οποία θα γίνει για πρώτη φορά μητέρα.

Είναι γνωστό, πως η λαϊκή τραγουδίστρια έχει μεγάλη αδυναμία στο κορίτσι, την οποία πάντα προστατεύει και ειδικότερα πιο παλιά, όταν το όνομά της είχε απασχολήσει τα φώτα (δείτε εδώ την αντίδραση της Άντζελας για το παιδί, που είχε χάσει η κόρη της).

«Καλησπέρα φίλοι μου. Κάνω αυτό το βίντεο, γιατί θέλω να τα βγάλω από μέσα μου. Δεν με ενδιαφέρει ούτε πόσο θα ανέβει ούτε ποιοι θα το δουν, θέλω μόνο να ενημερώσω ότι ανέβηκαν πάλι στο Tik Tok δύο βίντεο 14ετίας, που έτυχε, 20 χρονών ήμουνα, έκανα και εγώ ένα λάθος, αυτό έχουνε να χτυπάνε.

Ξέρω ότι εδώ μέσα υπάρχουν ψεύτικα προφίλ και ότι ο καθένας λέει ότι θέλει και έχει τύχει και εγώ να μπλοκάρω λογαριασμούς, δεν είναι ωραίο όμως αυτό το πράγμα. Δεν είναι ωραίο για ένας λάθος που έκανα εγώ πριν 14 χρόνια να με δικάζουνε γιατί δεν ξέρουν ποια είμαι. Ούτε ψώνια είμαι, ούτε κακό παιδί είμαι, ούτε έχω πειράξει κανέναν. Πιστεύω ότι αυτή η εφαρμογή δημιουργήθηκε για να διασκεδάσουμε, για να περνάμε καλά.

Τόση κακία πάντως δεν την περίμενα. Φιλάκια φίλοι μου. Δεν απολογούμαι απλώς τα βγάζω από μέσα μου!!! Καλημέρα και καλή εβδομάδα να έχουμε», είχε ξεσπάσει πιο παλιά μέσα από ένα βίντεο η Όλγα Δημητρίου Κιουρτσάκη.

Η ευχάριστη είδηση για την εγκυμοσύνη της Όλγας έγινε γνωστή από την ίδια μέσα από μια ανάρτηση, που έκανε στο instagram, με την ίδια να ποζάρει με τη φουσκωμένη της κοιλίτσα, ενώ μέσα από μια μακροσκελή λεζάντα περιέγραφε τα συναισθήματά της.

Η ανάρτηση της κόρης της Άντζελας Δημητρίου για την εγκυμοσύνη της

«Ευλογία είσαι για την οικογένεια μας που θα μεγαλώσει και θα γεμίσει το σπίτι μας χαμόγελα και ευτυχία.Σε περιμένουμε με ανυπομονησία να σου δώσουμε όλη μας την αγάπη γλυκό μας πλασματάκι! @fotios_losis
Έρχεται η στιγμή που όταν θέλεις κάτι πάρα πολύ και δεν χάνεις την πίστη σου και την ελπίδα σου στον Θεό, εμφανίζονται μπροστά σου άνθρωποι που μπορούν να σε βοηθήσουν να πετύχεις τα πιο όμορφα σου όνειρα.

Ο γιατρός μου ο γυναικολόγος Αναστάσιος Συκουτρής είναι ένας σπουδαίος επιστήμονας που εμπιστεύτηκα και με βοήθησε μετά από αρκετά χρόνια προσπαθειών να έχω σε λίγους μήνες το "μεγαλύτερο θαύμα της ζωής" στην αγκαλιά μου και ευχαριστώ μέσα απο τα βάθη της καρδιάς μου!!! Νιώθω μεγάλη ευγνωμοσύνη προς τον γιατρό μου που αντιλαμβάνεται τις "ανησυχίες" μου, τόσο ζεστός και θαυμάσιος άνθρωπος!!!

Ευχαριστώ πολύ επίσης και την Γενική & Οικογενειακή Ιατρό μας Κυριακή Σολδάτου, που τα τελευταία χρόνια φρόντισε στο να διορθώσω προβλήματα στην υγεία μου, για να μπορέσω να εκπληρώσω την επιθυμία μου να γίνω μητέρα! Δύο υπέροχοι άνθρωποι!!!», έγραψε στην ανάρτησή της η Όλγα Κιουρτσάκη.