Γη της ελιάς: Γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της σειράς - Αποκαλύφθηκε ο σύντροφος της Αντιγόνης Νεόφυτου

Και όμως, είναι μαζί!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Την Αντιγόνη Νεόφυτου γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από τη συμμετοχή της στη σειρά Γη της ελιάς με την ηθοποιό να υποδύεται με μεγάλη επιτυχία τη γνωστή σε όλους μας, Μαρίνα.

Η ίδια απολαμβάνει πολύ αυτή τη συγκυρία και ιδίως, που είναι στο πλάι του Ανδρέα Γεωργίου με τις δηλώσεις της στο περιοδικό Εγώ να το επιβεβαιώνουν (δείτε εδώ όσα δεν ξέρετε για την ηθοποιό).

«Με τον Αντρέα είχαμε ξανασυνεργαστεί στις "8 λέξεις" για ένα guest. Με πήρε τηλέφωνο και σε 2 μέρες άλλαξε η ζωή μου. Είναι πολύ όμορφη η συνεργασία με τον Αντρέα. Είναι ένας άνθρωπος που δίνει ευκαιρίες σε νέα παιδιά και πιστεύει σε αυτά. Ο Αντρέας έχει τον τρόπο να σε κάνει να νιώθεις σαν οικογένεια στην δουλειά. Είμαι χαρούμενη και ευγνώμων που είχα την ευκαιρία να συνεργάζομαι μαζί του».

Ο γοητευτικός σύντροφος της Αντιγόνης Νεόφυτου

Η ηθοποιός αγαπάει τον εαυτό της και έχει δηλώσει, πως της αρέσει η εξωτερική της εμφάνιση, ωστόσο απολαμβάνει να είναι sexy αλλά παράλληλα και το γνωστό αγοροκόριτσο.

Σε ότι αφορά τα ερωτικά της είναι γνωστό, πως είναι πολύ καλά στο κομμάτι αυτό έχει βρει την ευτυχία και πιο συγκεκριμένα στον Κύπριο σκηνοθέτη της σειράς, Γιώργο Ευαγγέλου.

Ο Γιώργος είναι νεαρός και ταλαντούχος σκηνοθέτης και μάλιστα τα τελευταία χρόνια συνεργάζεται με τον Αντρέα Γεωργίου και την ομάδα του, ενώ παράλληλα σκηνοθετεί και video clips.

Το ζευγάρι ζει μαζί κάτω από την ίδια στέγη και συγκεκριμένα στην Κύπρο, εκεί από όπου κατάγονται και δουλεύουν για τα γυρίσματα της σειράς.