Όλα ξεκίνησαν από 1 βράδυ - Νέες αποκαλύψεις ''φωτιά'' για τη σχέση του Λαγούτη με τη Λαμπίρη Φεντόρουφ

Πόσο καιρό είναι μαζί;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Δεν υπάρχει πλέον καμία αμφιβολία σχετικά με το αν είναι μαζί ο Πέτρος Λαγούτης και η Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ με το ζευγάρι να χρωστάει τη σχέση και τη γνωριμία τους στην παραγωγή του ΑΝΤ1 και στη σειρά Παγιδευμένοι.

Να τονίσουμε, πως εδώ και λίγο καιρό, κυκλοφορούν δημοσιεύματα, που θέλουν τους δύο ηθοποιούς μαζί, ωστόσο κανείς δεν επιβεβαιώνει κάτι, μέχρι που βγήκαν στη φόρα οι πρώτες κοινές τους φωτογραφίες.

Μάλιστα, όπως αναφέρει και η κυριακάτικη Real (12/2), που επικοινώνησε με τον ηθοποιό, έγινε γνωστό, πως δε θέλει να μιλήσει για την ερωτική του ζωή, χωρίς ωστόσο να διαψεύδει κάτι (δείτε εδώ όσα αναφέρει η πρώην σύζυγός του Λαγούτη για τη σχέση τους).

«Όταν είμαι σε σχέση δεν κρύβω τίποτα, αλλιώς δεν θα ήμουν σε σχέση. Όταν ψάχνεις το κινητό του συντρόφου σου μπορεί να δεις και πράγματα από το παρελθόν που δεν σε αφορούν. Όποιος ψάχνει, βρίσκει. Μια φορά το έκανα και δεν μου άρεσε αυτό που βρήκα, αλλά το περίμενα», είχε πει ο Πέτρος Λαγούτης.

Αποκαλύψεις για τη σχέση του Πέτρου Λαγούτη με τη Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ

Σύμφωνα μάλιστα με την ίδια εφημερίδα, το ζευγάρι μετράει 5 μήνες κοινής πορείας και μάλιστα θα πρέπει να πούμε εδώ, πως αν δεν ήταν στη μέση η σειρά, ίσως σήμερα να μη μιλούσαμε για εκείνους.

Πιο αναλυτικά, η Μάρθα ζούσε στο Λονδίνο τα τελευταία χρόνια και μάλιστα πήρε την απόφαση να φύγει μέσα σε ένα βράδυ από εκεί και να έρθει στην Ελλάδα για να περάσει από δοκιμαστικό, κάτι που εν τέλει βλέπουμε να της έχει αλλάξει συνολικά τη ζωή.

Πέτρος Λαγουτης Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ