Θα γίνει γιαγιά η Δημητρίου: «Περιμένω με λαχτάρα το μωράκι μας» - Η συγκίνηση της Άνζτελας για την εγκυμοσύνη της κόρης της

Σε πελάγη ευτυχίας η τραγουδίστρια!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Άντζελα Δημητρίου, καθώς θα γίνει ξανά γιαγιά μιας και η αγαπημένη της κόρη, η Όλγα την Κυριακή 13/2 ανακοίνωση δημόσια τα ευχάριστα.

Πιο αναλυτικά, η κόρη της τραγουδίστριας έκανε την πιο όμορφη ανάρτηση της ζωής της στο instagram με την ίδια να ποζάρει για πρώτη φορά με τη φουσκωμένη της κοιλίτσα.

«Ευλογία είσαι για την οικογένεια μας που θα μεγαλώσει και θα γεμίσει το σπίτι μας χαμόγελα και ευτυχία. Σε περιμένουμε με ανυπομονησία να σου δώσουμε όλη μας την αγάπη γλυκό μας πλασματάκι! @fotios_losis
Έρχεται η στιγμή που όταν θέλεις κάτι πάρα πολύ και δεν χάνεις την πίστη σου και την ελπίδα σου στον Θεό, εμφανίζονται μπροστά σου άνθρωποι που μπορούν να σε βοηθήσουν να πετύχεις τα πιο όμορφα σου όνειρα.

Ο γιατρός μου ο γυναικολόγος Αναστάσιος Συκουτρής είναι ένας σπουδαίος επιστήμονας που εμπιστεύτηκα και με βοήθησε μετά από αρκετά χρόνια προσπαθειών να έχω σε λίγους μήνες το "μεγαλύτερο θαύμα της ζωής" στην αγκαλιά μου και ευχαριστώ μέσα απο τα βάθη της καρδιάς μου!!! Νιώθω μεγάλη ευγνωμοσύνη προς τον γιατρό μου που αντιλαμβάνεται τις "ανησυχίες" μου, τόσο ζεστός και θαυμάσιος άνθρωπος!!!

Ευχαριστώ πολύ επίσης και την Γενική & Οικογενειακή Ιατρό μας Κυριακή Σολδάτου, που τα τελευταία χρόνια φρόντισε στο να διορθώσω προβλήματα στην υγεία μου, για να μπορέσω να εκπληρώσω την επιθυμία μου να γίνω μητέρα! Δύο υπέροχοι άνθρωποι!!!», έγραψε στην ανάρτησή της η Όλγα Κιουρτσάκη (δείτε εδώ την αντίδραση της Άντζελας για το παιδί, που είχε χάσει η κόρη της).

Η χαρά λοιπόν, που έπεσε στο σπίτι της Άντζελας είναι μεγάλη, καθώς η τραγουδίστρια σε λίγους μήνες από τώρα θα κρατάει στα χέρια της το εγγονάκι της, κάτι για το οποίο η Όλγα πάλευε εδώ και πολλά χρόνια. Έτσι λοιπόν, λίγο μετά την ανάρτηση της εγκυμονούσας και η Δημητρίου με τη σειρά της έκανε άλλη μια, με σκοπό να ευχηθεί στην κόρη της!

H πρώτη ανάρτηση της Άντζελας Δημητρίου για την εγκυμοσύνη της κόρης της

«Ανυπομονώ το κοριτσάκι μου @olga.d.k_ θα γινεί μανούλα!!!!!!! Η ζωή μου, το φως μου, γέμισε την ψυχή μου με χαρά!!! Είναι για μένα τόσο σημαντική στιγμή που ήθελα να την μοιραστώ μαζί σας!!! Παιδιά μου περιμένω με λαχτάρα το μωράκι μας!!! Ερωτευμένη η αγαπημένη Μαρίνα από τη Γη της Ελίας με τον σκηνοθέτη της σειράς, Γιώργο Ευαγγέλου», είπε η Άντζελα Δημητρίου.