«Ζει το δράμα του και δε θέλω να...» - Τραγική αποκάλυψη για την απομόνωση του Πασχάλη Τερζή

Τι συμβαίνει με τον τραγουδιστή;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Μια νέα και αρκετά αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε ο Ζαφείρης Μελάς στο περιοδικό «Λοιπόν» και στον Γιώργο Μουλά με τον τραγουδιστή να κάνει αποκαλύψεις για μεγάλα ονόματα του χώρου του.

Ένα λοιπόν από αυτά, που έχει χαράξει αξεπέραστη πορεία και σημαντική επιτυχία στο ελληνικό τραγούδι δεν είναι άλλο από του Πασχάλη Τερζή , με τον τραγουδιστή να έχει εξαφανιστεί τα τελευταία χρόνια από τα φώτα της δημοσιότητας (δείτε εδώ τον άγνωστο γιο του τραγουδιστή).

Σε άλλη συνέντευξη, που είχε παραχωρήσει πάλι ο Μελάς είχε αποκαλύψει το λόγο, που ο Πασχάλης έχει αφήσει το τραγούδι ενώ αυτή τη φορά αναφέρθηκε και στο λόγο, που δε μιλάει ιδιαίτερα με τον Τερζή.

«Ο Πασχάλης Τερζής είναι μια χαρά, απλά είχε πρόβλημα με τους γοφούς του, έκανε δύο εγχειρήσεις και αυτό τον κράτησε πίσω. Δεν μπορούσε να συνεχίσει και καλά έκανε, κατά τη γνώμη μου. Αν κι εγώ τον παρότρυνα πολλές φορές να βγει να τραγουδήσει, μου είπε όχι κι έμεινε όχι.

Τα σημερινά παιδιά δεν σέβονται καθόλου. Εμείς στο παρελθόν όταν περνούσαν οι μεγάλοι καλλιτέχνες από μπροστά μας, σηκωνόμασταν όρθιοι από σεβασμό. Η νύχτα σε κάνει σκληρό και το στομάχι σου πρέπει να είναι γερό. Ο Βασίλης Τερλέγκας είναι λίγο δύσκολος, λίγο παρτάκιας. Καλός άνθρωπος, ψυχούλα, αλλά ζει στον κόσμο του», είχε πει ο Ζαφείρης Μελάς.

Η αποκάλυψη του Ζαφείρη Μελά για τον Πασχάλη Τερζή

Τους νέους καλλιτέχνες που βγαίνουν από τηλεοπτικά προγράμματα πώς τους βλέπετε;

Όλα τα παιδιά ψάχνουν την τύχη τους. Καλά κάνουν, γιατί προσπαθούν να ξεκινήσουν από κάπου. Μακάρι να πάνε μπροστά.

Απωθημένα έχετε;

Όχι δεν είμαι από αυτούς. Πάντα λέω ευχαριστώ στον Θεό που έφτασα εδώ που έφτασα και μου δόθηκαν όσα μου δόθηκαν.

Η συνεργασία σας με τον Γιάννη Πάριο πώς ήταν;

Ήταν άψογη. Ο Γιάννης Πάριος, εκτός από καλλιτέχνης, είναι και ένας σπουδαίος άνθρωπος. Τον σέβομαι και είναι φίλος μου.

Με τον Πασχάλη Τερζή έχετε επαφή;

Μιλάμε κάπου κάπου αλλά δεν είμαστε πολύ κοντά. Ζει το δράμα του και δεν θέλω να τον ενοχλώ. Είμαστε φίλοι και μέχρι εκεί.

Πασχάλης Τερζής - Αποκλειστική φωτογραφία