«Λέγεται ότι την απατάει με...» - Ανακοινώθηκε ο χωρισμός στον αέρα του Happy Day

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Λέγεται ότι την απατάει με...» - Ανακοινώθηκε ο χωρισμός στον αέρα του Happy Day

Μπορεί η σόουμπιζ να είναι γεμάτη εγκυμοσύνες και γέννες, υπάρχει όμως και η άλλη πλευρά, η οποία είναι αρκετά θλιβερή και αφορά τους χωρισμούς που επίσης συμβαίνουν ο ένας μετά τον άλλο. Πρόσφατα αποκαλύφθηκε ζευγάρι που χώρισε με εκείνον να την έχει απατήσει πάνω από 50 φορές, ωστόσο την Δευτέρα 13/2 έγινε άλλος ένας χωρισμός γνωστός μέσα από τον αέρα του Happy Day.

Πιο συγκεκριμένα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή μίλησε για τα δημοσιεύματα που ήθελαν αυτή τη σχέση να είναι γεμάτη από έρωτα και πάθος, ωστόσο ο δημοσιογράφος της εκπομπής του ALPHA, Γιώργος Σατσίδης, εξήγησε πως μάλλον ο σύντροφος της ηθοποιού, καθώς για πασίγνωστη ηθοποιό του Hollywood πρόκειται, την απατάει και γι' αυτό εκείνη εξαφανίστηκε από τα social media.

Ποιο ζευγάρι χώρισε και ανακοινώθηκε στο Happy Day

"Έσκασε" η είδηση για τον χωρισμό ενός ζευγαριού. Μάλιστα, θέλω να σου πω ότι τον πρώην της, τον Μπράιαν Όστιν Γκριν, τον ακούσαμε πριν μία βδομάδα στην εκπομπή, σε αποκλειστική συνέντευξη στη Χριστιάννα που έλεγε πόσο καλά τα πάει με την σύντροφό του. Φαίνεται όμως ότι χώρισε η Μέγκαν Φοξ», είπε αρχικά η παρουσιάστρια.

Και ο ρεπόρτερ συμπλήρωσε: «Η Μέγκαν Φοξ χώρισε το Σάββατο 11/2. Την Παρασκευή 10/2 πήγαν μαζί στην Αριζόνα, προκειμένου να παρευρεθούν στο πάρτι του Drake. Η Μέγκαν Φοξ μαζί με τον Μασίν Γκαν Κέλι ήταν σφόδρα ερωτευμένοι, μας είχαν τρελάνει γενικώς με τις εκκεντρικές τους εμφανίσεις.

Το Σάββατο όμως εκείνη έσβησε όλες τις φωτογραφίες του στο Instagram, όλες τις κοινές φωτογραφίες και ότι είχε σχετικά με αυτόν. Τώρα έκλεισε και το Instagram της και φυσικά τα media πήραν φωτιά ότι χώρισαν. Εκείνος λέγεται ότι την απατάει με την κιθαρίστρια του γκρουπ του. Έκανε και μία εμφάνιση στο πάρτι, η Σόφη».