Η σοκαριστική αποκάλυψη του Ευαγγελινού για τη σχέση του με τον Κοκλώνη - «Αχ πάλι θα συγκινηθώ...»

Οι αποφάσεις για τα επαγγελματικά του

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Η σοκαριστική αποκάλυψη του Ευαγγελινού για τη σχέση του με τον Κοκλώνη - «Αχ πάλι θα συγκινηθώ...»

Το όνομα του Φωκά Ευαγγελινού πρωταγωνιστεί τις τελευταίες ημέρες μετά τη συγκινητική του απόφαση να παραιτηθεί από το εθνικό θέατρο, ως καθηγητής ως ένδειξη συμπαράστασης στους σπουδαστές του.

«Εγώ θέλω να πω ότι είμαι 23 χρόνια στο Εθνικό Θέατρο και είναι τιμή μου. Στα 23 χρόνια αυτά έχω συνομιλήσει με νέους ανθρώπους που έχουν οράματα και διεκδικούν το αυτονόητο να θέλουν καλύτερες συνθήκες για αυτό που καλούνται να κάνουν ως τέχνη. Δεν είναι μόνο ένας σύλλογος είναι η φωνή αυτής της γενιάς και εγώ ως δάσκαλος οφείλω να την ακούσω», είπε ο Φωκάς Ευαγγελινός.

Για την πολύ κρίσιμη απόφαση του μίλησε λοιπόν ο Φωκάς την Κυριακή 12/2 στην εκπομπή Χαμογέλα και πάλι, αλλά και για όσα αναμένεται να κάνει από εδώ και στο εξής με τα επαγγελματικά του, μιας και ο Ευαγγελινός έχει μια πολύ καλή και σταθερή συνεργασία με το Νίκο Κοκλώνη, η οποία τον επηρεάζει για όσα θα κάνει φέτος (δείτε εδώ τα καυτά ονόματα, που έχουν κλείσει για το Just).

Η αποκάλυψη του Φωκά Ευαγγελινού για την αποχώρηση του από τη Eurovision

«Ενώ φέτος είχα στο μυαλό μου να πάω Eurovision, άκουγα ξαφνικά το όνομά μου να εμπλέκεται σε διάφορες συμμετοχές. Λίγο μπερδεύτηκα. Αποφάσισα και μετά την ανακοίνωση του Νίκου Κοκλώνη να κάνει δεύτερο J2US και ανακοίνωσα από νωρίς στην ΕΡΤ πως δεν θα συμμετέχω, όποιος και αν μας εκπροσωπήσει. Έχω πάρει δύο φορές την πρώτη θέση. Θα ξαναφέρω άλλη μια φορά τη Eurovision στην Ελλάδα και θα σταματήσω», είπε ο Φωκάς Ευαγγελινός.