Ξέσπασε σε κλάματα η Έλενα Πολυκάρπου στον αέρα του Super Κατερίνα: «Απλά αυτό που κάνεις θίγει εμάς» - Αντέδρασε η Καινούργιου

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Ξέσπασε σε κλάματα η Έλενα Πολυκάρπου στον αέρα του Super Κατερίνα: «Απλά αυτό που κάνεις θίγει εμάς» - Αντέδρασε η Καινούργιου

Την ώρα που στην εκπομπή του ALPHA, Super Κατερίνα, η δημοσιογράφος Έλενα Πολυκάρπου μιλούσε για το Survivor All Star και τα πρόσωπα που φαίνεται πως θα μπουν στο παιχνίδι το επόμενο διάστημα (δείτε εδώ ποιο είναι το κρυφό χαρτί του Ατζούν), η ίδια ξέσπασε σε κλάματα και όλοι ταράχτηκαν στο πλατό, καθώς δεν γνώριζαν τι συμβαίνει.

Τότε εκείνη προσπάθησε να εξηγήσει πως πρόκειται για κάποιο προσωπικό ζήτημα, με αποτέλεσμα η Κατερίνα Καινούργιου να πάρει τον λόγο και να εξηγήσει πως αυτό δεν είναι σωστό, διότι φαίνεται σαν να υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τους συνεργάτες της και ίσως πολλοί να νομίζουν πως υπάρχει κάποια πίεση απέναντί της, κάτι που δεν είναι αλήθεια.

Έτσι, ζήτησε συγγνώμη, προσπάθησε να συνέλθει και συνέχισε να παρουσιάζει το θέμα και προχώρησαν στην κανονική ροή της εκπομπής σαν να μη συνέβη τίποτα.

Τι συνέβη με την Έλενα Πολυκάρπου και τα δάκρυά της στον αέρα του Super Κατερίνα

«Καλά, δεν παθαίνουμε πανικούς, θα τα πει ο Γιάννης. Μη βάζεις τα κλάματα, παιδί μου, είσαι καλά; Τι αγχώνεσαι, αγάπη μου; Survivor παίζουμε, δεν χάθηκε τίποτα», είπε προσπαθώντας να την ησυχάσει αρχικά η παρουσιάστρια.

«Όχι απλά δε νιώθω λίγο καλά. Συγγνώμη, είναι κάτι δικό μου», απάντησε έπειτα η Έλενα Πολυκάρπου.

«Απλά αυτό που κάνεις θίγει εμάς μπροστά. Μας στεναχωρεί όλους και θα νομίζουν οι τηλεθεατές ότι σου κάνουμε τίποτα εδώ», σχολίασε έτσι ξανά η Κατερίνα Καινούργιου.

«Εντάξει, παιδιά, απλώς δεν ένιωσα λίγο καλά», ξεκαθάρισε στο τέλος η δημοσιογράφος και η εκπομπή συνεχίστηκε κανονικά.

Αυτός είναι ο σύζυγός της

Η Έλενα Πολυκάρπου είναι παντρεμένη εδώ και πολλά χρόνια με τον Πέτρο Πάλλη και είναι από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής σόουμπιζ. Όταν τους το επιτρέπουν οι επαγγελματικές τους υποχρεώσεις, περνούν ξέγνοιαστες στιγμές με τα παιδιά τους, Βασιλική και Μάριο, τα οποία είναι η μεγάλη τους αδυναμία.

Ο μικρός Μάριος, μάλιστα, έχει το όνομα του πατέρα της δημοσιογράφου ο οποίος έφυγε από τη ζωή όταν εκείνη ήταν μόλις 12 ετών, ενώ η δημοσιογράφος είχε μοιραστεί στο παρελθόν τη δυσκολία της να αποκτήσει το δεύτερο παιδί της, το Μάριο και είχε εξομολογηθεί την εμπειρία της με την εξωσωματική γονιμοποίηση, στέλνοντας έτσι το δικό της μήνυμα.

Συγκεκριμένα, είχε αποφασίσει να προχωρήσει σε διαδικασία εξωσωματικής γονιμοποίησης για να φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδί της. Είχε αγοράσει τα απαραίτητα φάρμακα, αλλά τελικά δεν τα χρειάστηκε ποτέ, αφού έμαθε ότι είναι έγκυος τρεις μέρες αφότου είχε αγοράσει τα φάρμακα.

Πολυκάρπου σύζυγος