Έτσι βρήκε το πρωί την Τούνη & Αλεξάνδρου στα Βόρεια Προάστια - Με το μωράκι γυμνό να κοιμάται ανάμεσά τους

Τρυφερές στιγμές στο κρεβάτι

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Instagram / Ιωάννα Τούνη
Instagram / Ιωάννα Τούνη

Στιγμές απόλυτης ευτυχίας βλέπουμε να ζει η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου με το ζευγάρι να έχει εγκατασταθεί μόνιμα πλέον στην Αθήνα, εκεί όπου έχει το σπίτι του το μοντέλο και πλέον στεγάζει την οικογένειά του.

Η νέα μανούλα είναι γεγονός, πως κατά τα άλλα αγαπάει πολύ τη Θεσσαλονίκη, καθώς εκεί μεγάλωσε, έχει το διαμέρισμά της και την εταιρεία της, ωστόσο πλέον η ζωή της έχει πιο σημαντικές αρμοδιότητες.

Πρόσφατα μάλιστα το ζευγάρι απόλαυσε τα χιόνια, μιας και στα Βόρεια Προάστια (δείτε εδώ το εντυπωσιακό εξωτερικό τζακούζι, που έχουν), όπου μένουν το τοπίο ήταν πολύ χιονισμένο και έτσι έβγαλαν και την πρώτη φωτογραφία με το μωρό τους, έξω. Τα σχόλια ωστόσο έπεσαν βροχή, με πολλά να είναι αρνητικά και έτσι ο Δημήτρης ξέσπασε:

«Υπενθυμίζω το άρθρο του Ιωάννη - Πρασσά - διδάκτορα Μοριακής Βιολογίας και ερευνητή στο τμήμα Παθολογίας του πανεπιστημιακού νοσοκομείο Mount Sinai Hospital του Τορόντο - "Κανένας δεν παθαίνει κρύωμα/κρυολογήμα από το κρύο" κάτι που στη χώρα μας δυσκολευόμαστε πολύ να κατανοήσουμε ακόμα και που αντιλαμβανόμαστε ότι είναι αλήθεια.

Χρόνια αργότερα, μια φίλη που δουλεύει σε παιδικό σταθμό στην Σουηδία, μου εξηγούσε ότι ο καθημερινός περίπατος και ο χρόνος έξω από την τάξη δεν αναβάλλεται για κανένα λόγο», δημοσίευσε μεταξύ άλλων.

Δημήτρης Αλεξάνδρου instagram

Δημήτρης Αλεξάνδρου μωρό χιόνια

Η νέα φωτογραφία της Ιωάννας Τούνη με το Δημήτρη Αλεξάνδρου και το μωρό τους

Σε κάθε περίπτωση Τούνη και Αλεξάνδρου έχουν πάρει την απόφαση να μη χαλάνε την ευτυχία τους και όλο αυτό το όμορφο, που ζούνε με το μωράκι τους και έτσι εξακολουθούν και μας δείχνουν στιγμές από την καθημερινότητά τους στο instagram.

Πιο αναλυτικά, τη Δευτέρα 13/12 έκαναν άλλη μια πολύ τρυφερή ανάρτηση, δείχνοντας μας τη στιγμή, που ξυπνάνε όλοι μαζί στο κρεβάτι, με το μωράκι να είναι χωρίς ρούχα ανάμεσα στους γονείς του.

Τούνη - Αλεξάνδρου