Ξυλοδαρμός μοντέλου από Dj: «Θα μπορούσα να έχω μιλήσει νωρίτερα αλλά...» - Ο πραγματικός λόγος που δεν πήγε άμεσα νοσοκομείο

Μίλησε πρώτη φορά ανοιχτά για αυτό

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ξυλοδαρμός μοντέλου από Dj: «Θα μπορούσα να έχω μιλήσει νωρίτερα αλλά...» - Ο πραγματικός λόγος που δεν πήγε άμεσα νοσοκομείο

Πριν μερικές ημέρες σοκ προκάλεσε το επεισόδιο ανάμεσα σε γνωστό dj και πρώην σύντροφο του. Το περιστατικό σημειώθηκε τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής 5/2 όταν ο DJ βρέθηκε στο σημείο που διασκέδασε η πρώην του με τον σύντροφό της που λέγεται πως ήταν φίλος του.

Όταν τους πλησίασε ξεκίνησε το βίαιο περιστατικό ανάμεσα στους τρεις. Στο σημείο έφτασε άμεσα η αστυνομία με το μοντέλο να του κάνει μήνυση. Επίθεση δέχτηκε και ο νυν σύντροφός της, του οποίου όπως καταγγέλθηκε δάγκωσε το αυτί και πήγε να του το κόψει (Δείτε το ανατριχιαστικό ηχητικό ντοκουμέντο με απειλές προς το μοντέλο).

Οι νέες δηλώσεις του μοντέλου που κατηγορεί τον DJ

Το μοντέλο, μιλώντας στην εκπομπή Super Κατερίνα και τη δημοσιογράφο, Φαίη Φώτου εξήγησε πως ο λόγος που δεν πήγε άμεσα στο νοσοκομείο μετά τον ξυλοδαρμό ήταν η μεγάλη καθυστέρηση που υπήρξε στο τμήμα ενδοοικογενειακής βίας στο αστυνομικό τμήμα Αλίμου όπου πήγε για κατάθεση.

«Θα μπορούσα να έχω μιλήσει και νωρίτερα αλλά δεν το έκανα και μετάνιωσα γι’ αυτό. Αν γυρνούσα τον χρόνο πίσω ίσως να συμπεριφερόμουν το ίδιο γιατί όταν είσαι μέσα σε αυτή την κατάσταση δε βλέπεις καθαρά. Πριν το συμβάν, είχα ενημερώσει την δικηγόρο μου για τα απειλητικά μηνύματα που δεχόμουν αλλά λόγω του ότι έλειπα στο εξωτερικό δεν είχα προλάβει να τη συναντήσω.

Άλλωστε με είχε καθησυχάσει το γεγονός ότι είχε δώσει τον λόγο του στους γονείς μου ότι δε θα με πειράξει. Δεν υπήρξε κάποια καθυστέρηση από πλευράς μας στο να πάμε στην αρμόδια ιατροδικαστική υπηρεσία αλλά, υπήρξε μεγάλη καθυστέρηση στο τμήμα ενδοοικογενειακής βίας στον Άλιμο όπου δίναμε καταθέσεις, λόγω και της διακοπής ρεύματος ήμασταν εκεί μέχρι τα ξημερώματα» είπε το μοντέλο.

Ελεύθερος ο Dj για τον ξυλοδαρμό - Τι δήλωσε

Όσα στοιχεία και αν υπήρχαν, φαίνεται πως δεν ήταν αρκετά για να παραμείνει πίσω από τα σίδερα και έτσι αφέθηκε ελεύθερος, ενώ το επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι. Ο δικηγόρος του μάλιστα μίλησε στην κάμερα της Super Κατερίνα, το πρωί της Τετάρτης 8/2 και έδωσε όλο το παρασκήνιο.

«Ό,τι θέλει για να υπερασπιστεί τον εαυτό του. Υπάρχουν τόσα πολλά στοιχεία που είναι ατράνταχτα για την καταδίκη του. Έχει αφεθεί ελεύθερος με το μέτρο της απαγόρευσης προσέγγισης της παθούσας. Υπάρχει κατάθεση αυτόπτη μάρτυρα αστυνομικού που βεβαιώνει ότι η κοπέλα αιμορραγούσε.

Δεν ξέρω τι νομίζει ότι μπορεί να κερδίσει δεδομένου ότι υπάρχει τραυματισμός και της κοπέλας και του συντρόφου της» είπε μεταξύ άλλων.

Και συμπλήρωσε: «Είχε προηγηθεί μια συμπεριφορά επαναλαμβανόμενη τον προηγούμενο καιρό. Είναι τρομοκρατημένη, φοβάται μήπως της συμβεί το ο,τιδήποτε».

Ο δικηγόρος του DJ πάντως δήλωσε ότι το απειλητικό ηχητικό μήνυμα είναι μη αξιοποιήσιμο είναι παρανόμως απεκτηθέν. «Με εισαγγελική παραγγελία θα έπρεπε να το έχει παραδώσει» είπε χαρακτηριστικά.

Ανέφερε ότι ο μάρτυρας αστυνομικός δεν φάνηκε χρήσιμος στην εισαγγελέα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Ακόμα και στο τμήμα...» - "Σπάει" τη σιωπή του ο DJ που κατηγορείται πως ξυλοκόπησε την πρώην σύντροφο του

Επεισόδιο με γνωστό Dj: «Το ηχητικό δεν...» - Οι πρώτες δηλώσεις του μοντέλου μετά την αθώωση του κατηγορούμενου