Εντυπωσιακή έκπληξη στο Κοινωνία ώρα Μega για τη Βούλγαρη: «Εντάξει θα το πω» - Αποκάλυψε on air την ηλικία της

Συγκινήθηκε η δημοσιογράφος

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Εντυπωσιακή έκπληξη στο Κοινωνία ώρα Μega για τη Βούλγαρη: «Εντάξει θα το πω» - Αποκάλυψε on air την ηλικία της

Η Ανθή Βούλγαρη ξυπνάει καθημερινά από πολύ νωρίς, καθώς συμμετέχει με μεγάλη επιτυχία στην εκπομπή Κοινωνία ώρα Mega στο πλευρό του Ιορδάνη Χασαπόπουλου (δείτε εδώ την αποκάλυψη τους για το μυστικό της επιτυχίας τους).

Η δημοσιογράφος αγαπάει πολύ τη δουλειά της, ωστόσο μετά την περιπέτεια της υγείας της έχει αποφασίσει να φροντίζει πλέον περισσότερο τον εαυτό της και να αφιερώνει περισσότερο χρόνο σε εκείνη και στο σύζυγό της.

«Δε μπορώ χωρίς τον Ιορδάνη και δε μπορώ και χωρίς τον κόσμο που μας βλέπει το πρωί. Το πρωινό ξύπνημα δε συνηθίζεται αλλά γίνεται πολύ πιο εύκολο και ευχάριστο όταν ξέρεις ότι θα πας και θα βρεις μια πολύ καλή ομάδα δεμένη, Έναν άψογο συνεργάτη και ξέρεις ότι θα βρεθείς με το κοινό, έχουμε άμεση επαφή με τον κόσμο…

Είναι πολύ ωραία αυτή η σχέση. Δόξα τω Θεώ αν και είναι αρχή πάμε πολύ καλά. Είναι όμορφη χρονιά γιατί έχουμε πολύ ανταγωνισμό. Είναι καινούργια τα σχήματα, οι ομάδες είναι καινούργιες, είναι όλοι εξαιρετικοί συνάδελφοι. Πραγματικά είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα χρονιά», είχε πει η Ανθή Βούλγαρη σε συνέντευξή της.

Kαι μιας και η Ανθή μιλάει με τα καλύτερα για τον Χασαπόπουλο, τη Δευτέρα 13/2 επιβεβαιώθηκε για άλλη μια φορά, πως η σχέση αυτή είναι αμοιβαία, μιας και ο δημοσιογράφος οργάνωσε μια εντυπωσιακή έκπληξη για τη συνάδελφο του.

Με αφορμή λοιπόν τα γενέθλια της Ανθής, βγήκε στο πλατό μια τούρτα, αφιερωμένη σε εκείνη με την αδερφή της παράλληλα να κάνει τηλεφωνικά ευχές για την ιδιαίτερη αυτή ημέρα.

Η on air έκπληξη της εκπομπής Κοινωνία ώρα Mega στην Ανθή Βούλγαρη

«Έγινα 40 ναι, θα το πω», είπε η Ανθή Βούλγαρη.