Στη θέση του Στάθη Παναγιωτόπουλου ο Καλυβάτσης; Η αφοπλιστική απάντηση για τους Ράδιο Αρβύλα

Είναι επίσημο!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Στη θέση του Στάθη Παναγιωτόπουλου ο Καλυβάτσης; Η αφοπλιστική απάντηση για τους Ράδιο Αρβύλα

Ο Σωτήρης Καλυβάτσης παραχώρησε μια εξομολογητική συνέντευξη στο Open weekend την Κυριακή 12/2 με τον ηθοποιό να κάνει αποκαλύψεις κυρίως για τα επαγγελματικά του.

Αυτήν την περίοδο ο ίδιος έχει αφοσιωθεί στο θέατρο, αφού εκεί μπορεί να τον απολαύσει κανείς, με τον ίδιο να απαντάει παράλληλα για το αν θα ήθελε να κάνει και κάτι ακόμη.

Μέσα από τις δηλώσεις του Καλυβάτση λοιπόν έγινε γνωστό, πως θα ήθελε να αναλάβει σατιρική εκπομπή, μιας και δεν υπάρχουν πολλές αυτήν την περίοδο, ωστόσο οι Ράδιο Αρβύλα για παράδειγμα δεν τον ενθουσιάζουν (δείτε εδώ την εξομολόγηση του Καλυβάτση για τον Κανάκη).

Σε κάθε περίπτωση όμως δε μπήκε στη διαδικασία να κάνει περαιτέρω σχόλια για την εκπομπή, ούτε για το όνομα του Στάθη Παναγιωτόπουλου, για το οποίο ερωτήθηκε και απασχόλησε πολύ τα φώτα της δημοσιότητας.

Οι δηλώσεις του Σωτήρη Καλυβάτση για τους Ράδιο Αρβύλα

«Θα έκανα ξανά σάτιρα, αλλά η εποχή μας είναι προβληματική. Δεν μπορείς να πεις κάτι και να μην προσβληθεί κάποιος. Από σατιρικές εκπομπές έχουν μείνει οι Ράδιο Αρβύλα και ο Νίκος Μουτσινάς. Δεν πέρασε ποτέ από το μυαλό μου ότι θα μπορούσα να αντικαταστήσω τον Στάθη Παναγιωτόπουλο. Και δεν ξέρω και αν μου ταιριάζει κάτι τέτοιο. Θα ήθελα να κάνω ξανά ένα τηλεπαιχνίδι. Οι σειρές που παίζονται έχουν πολύ δράμα. Με φαντάζεσαι να παίζω στο Μαύρο Ρόδο. Θα έκανα το ρόδο το ίδιο», είπε ο Σωτήρης Καλυβάτσης.