Έδωσε στεγνά ο Χάρης Λεμπιδάκης την παραγωγή του ΣΚΑΙ - Τι συνέβη με το Survivor All Star

Όλα όσα είπε στον αέρα του Super Κατερίνα!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Έδωσε στεγνά ο Χάρης Λεμπιδάκης την παραγωγή του ΣΚΑΙ - Τι συνέβη με το Survivor All Star

Το πρωί της Δευτέρας (13/2) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Super Κατερίνα» προβλήθηκαν οι δηλώσεις που έκανε ο Χάρης Λεμπιδάκης. Ο γνωστός δημοσιογράφος που πριν από λιγες μέρες είχε σχολιάσει τα νούμερα τηλεθέασης του Survivor All Star, στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter (δείτε εδώ την ανάρτηση του) μίλησε στον τηλεοπτικό φακό του Alpha, για όλους και για όλα.

Πιο συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στην τηλεοπτική σεζόν που διανύουμε, αλλά και στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, που σε καθημερινή βάση οι χρήστες του twitter δεν μπορούν να μην το σχολιάσουν με τα όσα γίνονται (δείτε εδώ τι είπαν χθες 12/2).

Τα σχόλια του Χάρη Λεμπιδάκη για το Survivor All Star και όχι μόνο

«Του χρόνου θα δούμε πολλές αλλαγές ειδικά στην πρωινή ζώνη 10-1, σε πρόσωπα. Και παρουσιαστές που τους βλέπουμε στην πρωινή ζώνη φέτος, δεν θα τους δούμε, αλλά και πρόσωπα τα οποία πλαισιώνουν τους παρουσιαστές, κάποιους θα τους δούμε σε άλλες εκπομπές και κάποιους σε άλλα κανάλια», είπε σε μια γενική εικόνα.

Για τη Μαρία Μπακοδήμου: «Πήρε την καυτή πατάτα σε μια καυτή ζώνη. Το παλεύουν, κάνουν καλή εκπομπή, έχουν καλό ρεπορτάζ, έχουν ένα καλό χαρτί, το Survivor και νομίζω ότι αν το εκμεταλλευτούν καλά αυτό το χαρτί, μπορούν να έχουν ακόμα μεγαλύτερη άνοδο».

«Δεν θα έβλεπα ξανά τον Φώτη Σεργουλόπουλο με τη Μαρία Μπακοδήμου. Θα ήταν πισωγύρισμα και για τους δύο. Νομίζω έξυπνα και οι ίδιοι δεν έχουν αφήσει κάτι τέτοιο να εννοηθεί», επεσήμανε.

Για το Survivor All Star: «Δεν έχω μιλήσει με την Ελευθερία Ελευθερίου και με κανέναν, γιατί αρκετά από αυτά τα παιδιά που είναι να μπουν ή έχει ακουστεί το όνομά τους, ενοχλούν αυτοί εμάς για να γράψουμε πράγματα. Έχει πετύχει το πείραμα αυτό του Survivor και του ΣΚΑΪ, προκειμένουν να υπάρχει περισσότερη ίντριγκα πλέον. Εμένα έχει αρχίσει και με κουράζει πλέον γιατί είναι προβλέψιμες και οι κόντρες και οι τσακωμοί».