Μετά τα κλάματα στο Super Κατερίνα: «Ήταν σαν να...» - Η πρώτη αντίδραση της Πολυκάρπου για το σκηνικό με την Καινούργιου

«Προφανώς κανείς...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Μετά τα κλάματα στο Super Κατερίνα: «Ήταν σαν να...» - Η πρώτη αντίδραση της Πολυκάρπου για το σκηνικό με την Καινούργιου

Τη Δευτέρα 13/2 στην εκπομπή Super Κατερίνα η δημοσιογράφος Έλενα Πολυκάρπου ανέλυε ρεπορτάζ για το Survivor All Star και τα πρόσωπα, που φαίνεται πως θα μπουν στο παιχνίδι στο επόμενο διάστημα (δείτε εδώ ποιο είναι το κρυφό χαρτί του Ατζούν).

Η δημοσιογράφος, ωστόσο όπως είδαμε στη συνέχεια πιέστηκε και ξέσπασε σε κλάματα με το πλατό να ταράζεται εμφανώς, καθώς δεν γνώριζαν τι συμβαίνει.

Τότε εκείνη προσπάθησε να εξηγήσει πως πρόκειται για κάποιο προσωπικό ζήτημα, με αποτέλεσμα η Κατερίνα Καινούργιου να παίρνει το λόγο και να εξηγήσει πως αυτό δεν είναι σωστό, διότι φαίνεται σαν να υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τους συνεργάτες της και ίσως πολλοί να νομίζουν πως υπάρχει πίεση απέναντί της, κάτι που δεν συνέβαινε στα αλήθεια.

Έτσι, η Πολυκάρπου ζήτησε συγγνώμη, προσπάθησε να συνέλθει και συνέχισε να παρουσιάζει το θέμα και την κανονική ροή της εκπομπής, σαν να μη συνέβη τίποτα προηγουμένως.

«Καλά, δεν παθαίνουμε πανικούς, θα τα πει ο Γιάννης. Μη βάζεις τα κλάματα, παιδί μου, είσαι καλά; Τι αγχώνεσαι, αγάπη μου; Survivor παίζουμε, δεν χάθηκε τίποτα», είπε προσπαθώντας να την ησυχάσει αρχικά η παρουσιάστρια.

«Όχι απλά δε νιώθω λίγο καλά. Συγγνώμη, είναι κάτι δικό μου», απάντησε έπειτα η Έλενα Πολυκάρπου.

«Απλά αυτό που κάνεις θίγει εμάς μπροστά. Μας στεναχωρεί όλους και θα νομίζουν οι τηλεθεατές ότι σου κάνουμε τίποτα εδώ», σχολίασε έτσι ξανά η Κατερίνα Καινούργιου.

«Εντάξει, παιδιά, απλώς δεν ένιωσα λίγο καλά», ξεκαθάρισε στο τέλος η δημοσιογράφος και η εκπομπή συνεχίστηκε κανονικά.

Η ανάρτηση της Έλενας Πολυκάρπου για το έντονο περιστατικό με την Κατερίνα Καινούργιου

Για πολλούς το σκηνικό ήταν έντονο και μάλιστα κατηγορήθηκε η παρουσιάστρια για έντονη και αντισυναδελφική συμπεριφορά απέναντι στην Έλενα Πολυκάρπου, με την ίδια να κάνει μια εκτενή ανάρτηση στη συνέχεια της ημέρας στο instagram, βάζοντας την κατάσταση στη θέση της.

«Ούτε εγώ να πήγαινα survivor!!! Ήταν σαν να ξέχασα ξαφνικά όσα ήθελα να πω και αγχώθηκα σαν παιδάκι που σηκώθηκε να πει το μάθημα και το ξέχασα (Όπως παλιά στο σχολείο). Προφανώς κανείς δεν με μάλωσε μακάρι όλοι να δουλεύατε με ανθρώπους και παρουσιάστριες σας την @katken85 άλλωστε εμένα η Κατερίνα είναι φίλη μου πέρα από παρουσιάστρια μου εδώ και πάρα πολλά χρόνια !!! Τον πανικό το έπαθα μόνη άλλωστε εγώ δεν θέλω και παρέα!!! @katken85 μου σε αγαπώ!!!», έγραψε η Έλενα Πολυκάρπου.