«Ζήσαμε πολύ...» - Η συγκινητική εξομολόγηση του Θανάση Πάτρα για την απόκτηση παιδιού με τη γυναίκα του

«Έχω στεναχωρηθεί...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Ζήσαμε πολύ...» - Η συγκινητική εξομολόγηση του Θανάση Πάτρα για την απόκτηση παιδιού με τη γυναίκα του

Ο Θανάσης Πάτρας και η σύζυγός του Κατερίνα Παγώνη παραχώρησαν μια από κοινού συνέντευξη στην εκπομπή Ελένη, η οποία προβλήθηκε τη Δευτέρα 13/2 με το ζευγάρι να κάνει συγκινητικές αποκαλύψεις.

Σήμερα οι δύο τους δεν αποτελούν απλώς ζευγάρι, καθώς μετά από χρόνια σχέσης και κοινής πορείας έφεραν στον κόσμο την κόρη τους, την οποία προσπάθησαν πολύ για να την αποκτήσουν (δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες της οικογένειας).

«Η πιο δύσκολη στιγμή για εμάς ήταν ότι προσπαθούσαμε επτά χρόνια να κάνουμε παιδάκι, κάναμε 10 εξωσωματικές, βεβαίως ήρθε η κόρη μου όπου δεν υπάρχει ωραιότερο πράγμα . Η ζωή μας απέκτησε εντελώς διαφορετικό νόημα μετά. Όταν το συζητάμε, δεν μπορούμε να σκεφτούμε πώς ήταν πριν, είναι κάτι απίστευτο.

Ο Θανάσης ήταν πολύ δίπλα μου, δεν με άγχωσε ποτέ, πάντα μου έλεγε ότι εμένα δεν με ενδιαφέρει εάν θα κάνουμε παιδί και αυτό μου έδινε μεγαλύτερη δύναμη και περισσότερο πείσμα για να προχωρήσω», είχε πει σε άλλη συνέντευξη η Κατερίνα.

Σε κάθε περίπτωση, το ζευγάρι σε στέκεται στα δύσκολα σημεία της ζωής - σχέσης του, αλλά αντίθετα με πολύ αισιοδοξία κοιτάνε το μέλλον και ονειρεύονται τα καλύτερα για τη μοναχοκόρη τους.

Η κοινή συνέντευξη του Θανάση Πάτρα με τη σύζυγό του

«Ο Θανάσης δεν με έχει στεναχωρήσει ποτέ. Άλλο να έχω εκνευριστεί μαζί του και άλλο να έχω στεναχωρηθεί. στη σχέση μας παίζει σημαντικό ρόλο ότι δεν κρύβουμε πράγματα. Είμαστε πολύ ειλικρινείς», είπε αρχικά η Κατερίνα Παγώνη.

Ο Θανάσης Πάτρας τόνισε στη συνέχεια: «Είναι πολύ σημαντικό με το ταίρι σου να κοιμάσαι πάντα μαζί. Η Κατερίνα μου κάνει κριτική. Ένας άνθρωπος που σε αγαπάει οφείλει να επισημαίνει τα λάθη σου. Στις δυσκολίες μας με την Κατερίνα ήθελα να της δώσω στοργή όχι μόνο αγάπη».

«Έπαιξε ρόλο ότι αργήσαμε να κάνουμε παιδάκι. Ζήσαμε πολύ οι δυο μας και φροντίζαμε ο ένας τον άλλο. Ο Θανάσης στη δυσκολία να κάνουμε την κόρη μας ήταν βράχος», είπε η Κατερίνα Παγώνη για την απόκτηση του παιδιού τους.

«Για μένα υπάρχουν δυο κέντρα του κόσμου. Η γυναίκα μου και η κόρη μου. Η κόρη μας έχει άλλη σχέση με την Κατερίνα αλλά εγώ είμαι το καταφύγιο της», κατέληξε ο Θανάσης Πάτρας.