«Μπήκα σφήνα» - Απίστευτο παρασκήνιο πίσω από τη συμμετοχή του Σκαρμούτσου στο Masterchef

Θα έκανε guest στον 7ο κύκλο του διαγωνισμού μαγειρικής;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Μπήκα σφήνα» - Απίστευτο παρασκήνιο πίσω από τη συμμετοχή του Σκαρμούτσου στο Masterchef

Στην εκπομπή Καλύτερα δε γίνεται έκανε δηλώσεις ο Δημήτρης Σκαρμούτσος, οι οποίες προβλήθηκαν την Κυριακή 12/2 με τον σεφ να μιλάει για άγνωστες ιστορίες του παρελθόντος, αλλά και για τα μελλοντικά του σχέδια.

Αυτήν την περίοδο τον απολαμβάνουμε στο Πρωινό μας στον ΣΚΑΪ με τη χημεία του με την παρουσιάστρια, Φαίη Σκορδά να είναι ομολογουμένως πολύ καλή (δείτε εδώ το υβριστικό του σχόλιο, που έφερε σε αμηχανία την παρουσιάστρια).

Η παρουσία λοιπόν στο Πρωινό μας σε συνδυασμό με την δική μαγειρική εκπομπή τον καλύπτουν απόλυτα, με τον ίδιο να δηλώνει τελείως αρνητικός για κάποιο εμφάνιση ή guest στο Μasterchef 7.

Η αποκάλυψη του Δημήτρη Σκαρμούτσου για τη συμμετοχή του Masterchef

«Η τηλεόραση μπήκε στη ζωή μου τυχαία, το 2009. Ήταν να κάνω την “κουζίνα” πίσω από το πρώτο MasterChef, αυτό που έκανε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος για εμάς. Ήταν μια καλή ευκαιρία να μαγειρέψω και να βγάλω λεφτά, γι’ αυτό το έκανα.

Τελευταία στιγμή δεν έκατσε ο τρίτος κριτής και μπήκα σφήνα εγώ. Κατάλαβα σχεδόν αμέσως την αγάπη του κόσμου και κατάλαβα ότι ο κόσμος θέλει αληθινούς ανθρώπους. Δεν το μετάνιωσα, θα ήταν τραγικό να πω ότι το μετάνιωσα. Η τηλεόραση μού έδωσε αναγνωρισιμότητα και χρήματα. Το MasterChef δεν θα το έκανα ξανά, ούτε σαν γκεστ θα πήγαινα», είπε ο Δημήτρης Σκαρμούτσος.