«Όχι, ο Χριστός και η Παναγία...» - Σε μεγάλη αμηχανία ο Κρατερός σε ερώτηση για την Κατερίνα Καραβάτου

Κατάφερε να το αποφύγει τελικά;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Όχι, ο Χριστός και η Παναγία...» - Σε μεγάλη αμηχανία ο Κρατερός σε ερώτηση για την Κατερίνα Καραβάτου

Η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης έχουν τραβήξει εδώ και λίγα χρόνια χωριστούς δρόμους στα προσωπικά, αλλά και στα επαγγελματικά τους, με την προσοχή τους να είναι εστιασμένη στον τρόπο, που θα μεγαλώσουν τα παιδιά τους.

Οι υποχρεώσεις και των δύο μπορεί να είναι ξεχωριστές, αλλά δεν παύουν να είναι απαιτητικές και έτσι σε πρόσφατη συνέντευξή της η Καραβάτου εξήγησε, με ποιον τρόπο βλέπει ο καθένας τους τα παιδιά (δείτε εδώ τη νέα αρχή, που έκανε ο Κρατερός στη ζωή του).

«Επειδή τα παιδιά θέλουμε να τα βλέπουμε και οι δύο καθημερινά, δεν έχουμε κάνει μία συνεννόηση ότι θα τα έχω ας πούμε εγώ όλη την εβδομάδα και θα τα παίρνει ο μπαμπάς τους το Σαββατοκύριακο. Είναι και οι δουλειές μας τέτοιες που δεν γίνεται αυτό το πράγμα. Το 4μηνο τώρα που ήμουν εκτός και είχε πάρα πολλή δουλειά ο Κρατερός ήταν μαζί μου τα παιδιά και όποτε μπορούσε τα έβλεπε κι αυτός.

Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να ξέρουν αυτό που τους είπαμε: ότι τώρα τα πράγματα θα είναι καλύτερα και θα έχετε και εμένα και τον μπαμπά μαζί όπως ήμασταν και ότι αυτό θα το προσέξουμε σαν να είναι το πιο ιερό πράγμα στον κόσμο Έτσι βοηθάμε ο ένας τον άλλο με μία πολύ αγαστή συνεργασία. Τα παιδιά ξέρουν έτσι ότι έχουν και τους δύο γονείς πάρα πολύ μαζί τους συνέχεια. Βοηθάει βέβαια πάρα πολύ το ότι μένουμε και κοντά, το κάναμε και επίτηδες», είχε πει η Καραβάτου.

Όταν ωστόσο βρέθηκε η στιγμή να ερωτηθεί και ο Κρατερός Κατσούλης για την πρώην σύζυγό του, συγκεκριμένα στην πρεμιέρα του Έτερος Εγώ τη Δευτέρα 13/2 στο Happy day, τον είδαμε να έρχεται σε φοβερά δύσκολη θέση.

Η αμηχανία του Κρατερού Κατσούλη σε ερώτηση για την Κατερίνα Καραβάτου

«Άντε πάλι, ρε σεις, ελάτε να πούμε για το Έτερος Εγώ, αυτά έχω βαρεθεί να τα λέω δύο χρόνια τώρα. Όχι. Χριστός και Παναγία! Γι’ αυτά θα λέμε τώρα; Σήμερα είναι η επίσημη του Έτερος Εγώ. Στην Κατερίνα είπα “καλή επιτυχία”. Δεν προλαβαίνω να τη δω στο My Style Rocks, έχω κάθε μέρα δέκα ώρες γύρισμα», είπε ο Κρατερός Κατσούλης.