Αυτοκτόνησε ο γιος γνωστής Ελληνίδας τηλεμαγείρισσας - Αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι με όπλο

Σοκ!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αυτοκτόνησε ο γιος γνωστής Ελληνίδας τηλεμαγείρισσας - Αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι με όπλο

Σοκ επικρατεί με την είδηση πως ο γιος γνωστής τηλεμαγείρισσας έβαλε τέλος στη ζωή του, αφού αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι με όπλο, που κατείχε νόμιμα, κατά τις απογευματινές ώρες της Δευτέρας 13/2. Τον άτυχο άνδρα βρήκαν σε λίμνη αίματος άτομα του συγγενικού του περιβάλλοντος όταν άκουσαν τον πυροβολισμό και έσπευσαν στο σημείο.

Άμεσα διεκοσμίσθη σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση στο Νοσοκομείο Σπάρτης, όπου δόθηκε μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή. Ωστόσο παρά τις προσπάθειες, δυστυχώς, κατέληξε...

Η ανάρτηση της μητέρας του

«Δεν του ταιριάζουν συλλυπητήρια, 'καλό ταξίδι αγάπη μου σε έναν κόσμο καλύτερο, ήρεμο, αξιοπρεπή και κοντά στον Θεό που λάτρευες'! Ξερίζωσες την καρδιά μου και την πήρες μαζί σου, άγγελέ μου, Ντένη μου, ποιον θα αγκαλιάζω, ποιον θα φιλάω, ποιος θα με πειράζει, ποιος θα μου λύνει όλα τα προβλήματα, ποιος θα είναι δίπλα μου, κοντά μου, αγκαλιά μου;», έγραψε χαρακτηριστικά η τηλεμαγείρισσα, Μαίρη Παναγάκου.

Το δύσκολο παρελθόν του γιου της

Στο παρελθόν ο 43χρονος είχε μπει στο στόχαστρο Αλβανών, σύμφωνα με την εφημερίδα "On Time". Μάλιστα, πριν από δύο χρόνια είχε σημειωθεί ένα σοκαριστικό περιστατικό στην αίθουσα του Τριμελούς Πρωτοδικείου Γυθείου, όπου εκδικαζόταν υπόθεση συκοφαντικής δυσφήμησης και ψευδούς καταμήνυσης με μηνυτή τον Αντώνη Παναγάκο.

Το περιστατικό συνέβη πριν από την εκφώνηση της υπόθεσης, όταν Αλβανός μάρτυρας υπεράσπισης έβγαλε περίστροφο και το κόλλησε στον κρόταφο του μηνυτή Αντώνη Παναγάκου, φωνάζοντας ότι του κατέστρεψε τη ζωή.

Εκείνη τη στιγμή η μητέρα του, Μαίρη Παναγάκου, σηκώθηκε και αγκάλιασε τον γιο της προστατεύοντάς τον από τον ένοπλο Αλβανό, ο οποίος είχε καταδικαστεί το 2015 σε φυλάκιση οκτώ ετών και τεσσάρων μηνών για παράνομη μεταφορά λαθρομεταναστών, αλλά είχε αποφυλακιστεί και φώναξε: "Σκότωσε εμένα και άσε τον γιο μου".

Μαίρη Παναγάκου αυτοκτόνησε ο γιος της