Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Μεγάλη αναταραχή με την μικρή Λυδία - Η ανακοίνωση της δικηγόρου του δολοφόνου της Κάρολαϊν

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η υπόθεση για την δολοφονία της Κάρολαϊν στα Γλυκά Νερά από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο μπορεί να έχει κλείσει και ο θύτης να βρίσκεται εδώ και καιρό στην φυλακή (δείτε εδώ τις ανατριχιαστικές αποκαλύψεις του πατέρα της για τον φόνο), ωστόσο ακόμη υπάρχουν συζητήσεις σχετικά με την κόρη του πρώην ζευγαριού, την μικρή Λυδία.

Το τελευταίο διάστημα, μάλιστα, κυκλοφορούσαν μερικές φήμες και δημοσιεύματα που ήθελαν τον ίδιο να βρίσκεται σε επαφή με το παιδί του και να υπάρχει επικοινωνία ανάμεσά τους, με αποτέλεσμα, η δικηγόρος του ανθρώπου που αφαίρεσε την ζωή της άτυχης κοπέλας να έχει προχωρήσει σε σχετική ανακοίνωση, ξεκαθαρίζοντας την κατάσταση.

Αξίζει να σημειωθεί, άλλωστε, πως το κορίτσι πλέον βρίσκεται σε άλλη ήπειρο, στις Φιλιππίνες, μαζί με την μητέρα της Κάρολαιν και την αδερφή της.

Η ανακοίνωση της δικηγόρου του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου για την μικρή Λυδία

«Με αφορμή τα τελευταία δημοσιεύματα που αφορούν τόσο στο διαδίκτυο όσο και σε τηλεοπτικές εκπομπές, σας ενημερώνω, ως πληρεξούσια δικηγόρος του Χαράλαμπου Αναγνωστόπουλου, ότι, κατόπιν εντολής του, θα προβώ σε όλες τις απαραίτητες νόμιμες ενέργειες ενώπιον των αστικών και ποινικών δικαστηρίων, προκειμένου να σταματήσουν να διαδίδονται ψευδή γεγονότα που δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα .

Το τελευταίο ψευδές, συκοφαντικό και ανυπόστατο περιστατικό που διαδόθηκε και ταυτόχρονα αναπαράχθηκε σε όλα τα μέσα, ήταν εκείνο της δήθεν επικοινωνίας του εντολέα μου με την κόρη του Λυδία μέσω «βιντεοκλήσης» και ενώ ο ίδιος βρίσκεται έγκλειστος στο σωφρονιστικό κατάστημα κράτησης στο Μαλανδρίνο. Είναι τουλάχιστον εξωφρενικό να ειπώνονται τέτοιου είδους αναληθή και ανυπόστατα περιστατικά και ειδικά από συνηγόρους της υπόθεσης, που όχι μόνο θίγουν τον εντολέα μου αλλά αμαυρίζουν και αλλοιώνουν αυθαίρετα και θεσμικά όργανα, εν προκειμένω το εν λόγω σωφρονιστικό κατάστημα. Αν ο συνήγορος έχει αποδείξεις για τα όσα ψευδώς ισχυρίζεται και υποστηρίζει εν τέλει θα έπρεπε να τα είχε καταθέσει στο σωστό χρόνο στις αρμόδιες Αστυνομικές και Δικαστικές αρχές.

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος

Επιπλέον οφείλω να επισημάνω ότι στο σωφρονιστικό κατάστημα όπου κρατείται ο εντολέας μου διενεργούνται τακτικοί έλεγχοι για τον εντοπισμό τυχόν παράνομων αντικειμένων .

Επιπροσθέτως, ο ίδιος έχει σεβαστεί απόλυτα τις δικαστικές αποφάσεις και ειδικά σε ό,τι αφορά στην κόρη του Λυδία.

Ουδέποτε επεδίωξε, ούτε είχε, αλλά ούτε και έχει την παραμικρή επικοινωνία με το παιδί του, από τη μέρα της σύλληψής του.

Σε κάθε περίπτωση, όλες οι πλευρές οφείλουν να σέβονται τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης. Η υπόθεση αυτή ήδη αποτελεί μία τραγωδία, και οι όποιες επιπλέον ψευδείς και συκοφαντικές δηλώσεις έχουν ως σκοπό την αλλοίωση και τη σύγχυση των πραγματικών γεγονότων».