Άγιος Βαλεντίνος: «Εγώ γιορτάζω κανονικά!» - Άναυδοι στο Πρωινό μας με την αποκάλυψη της Φαίης Σκορδά για την προσωπική της ζωή

Δεν το γνώριζε κανείς αυτό

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Άγιος Βαλεντίνος: «Εγώ γιορτάζω κανονικά!» - Άναυδοι στο Πρωινό μας με την αποκάλυψη της Φαίης Σκορδά για την προσωπική της ζωή

Ιδιαίτερη είναι η σημερινή (14/2) ημέρα για πολλούς εκεί έξω, καθώς είναι η ημέρα των ερωτευμένων και του Αγίου Βαλεντίνου (δείτε εδώ την θλιβερή ιστορία πίσω από αυτή την γιορτή). Πολλοί από τους διάσημους έχουν ήδη αρχίσει να δημοσιεύουν τρυφερές στιγμές τους με τους συντρόφους τους γεμίζοντας τα social media με "μέλια", ωστόσο το πρωί της ίδιας ημέρας έγινε μία αποκάλυψη στον αέρα του Πρωινό μας για την Φαίη Σκορδά.

Η ίδια από τότε που χώρισε με τον Γιώργο Λιάγκα προσπαθεί να κρατήσει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας για να προστατεύσει και τα παιδιά της, ωστόσο σύμφωνα με όσα διαρρέουν κατά καιρούς, φαίνεται πως αυτό το διάστημα είναι μόνη της.

Η Φαίη Σκορδά γιορτάζει την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Μόλις, λοιπόν, οι συνεργάτες της άρχισαν να της λένε πως δεν πειράζει που δεν έχει κάποιον στο πλευρό της και ότι αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να γιορτάζει, η ίδια εξήγησε πως γιορτάζει και έχει τον πιο σωστό λόγο για να το κάνει.

«Γιατί με έχετε στην κατηγορία του "όλοι γιορτάζουμε, ακόμα κι εσύ"; Δεν κατάλαβα!», είπε αρχικά η παρουσιάστρια και επειδή η συνεργάτιδά της δεν αντιλήφθηκε πως πρόκειται για την ονομαστική της εορτή, συμπλήρωσε με έντονο ύφος, αλλά πάντα με χιούμορ: «Επιμένει... Μα εγώ γιορτάζω κανονικά!».

Διαβάστε επίσης: Αν είσαι ελεύθερη και βγεις με τις φίλες σου του Αγίου Βαλεντίνου αυτό είναι το φόρεμα που πρέπει να φορέσεις

Αυτός ήταν ο πρώην της μετά τον Λιάγκα

Η καρδιά της Φαίης Σκορδά φαίνεται πως... φτερούγισε ξανά, καθώς η φημολογία πως η γνωστή παρουσιάστρια ήταν και πάλι ερωτευμένη, μετά τον χωρισμό με τον Νίκο Ηλιόπουλο, είναι έντονη, μη πορευόμενη μόνη στη ζωή της.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει, μάλιστα, το «Yes Magazine», η Φαίη δεν ήταν πια διατεθειμένη να κρύβει τον άνδρα, που είχε μπει στη ζωή της. Σκόπευε, μάλιστα, να ανακοινώσει τη σχέση της μέσα στον Φεβρουάριο πριν από δύο χρόνια, αφήνοντας πίσω τη μοναχική ζωή, που ζούσε τον προηγούμενο καιρό.

Πρόκειται για έναν 40χρονο γοητευτικό άνδρα που... διαβάστε εδώ την συνέχεια.