«Πάει και κάνει like σε σχόλια που με βρίζουν, πάμε καλά;» - Έξαλλη η Κατερίνα Καινούργιου "άδειασε" δημόσια τον Ουγγαρέζο

«Μου τα στέλνει ο κόσμος»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Πάει και κάνει like σε σχόλια που με βρίζουν, πάμε καλά;» - Έξαλλη η Κατερίνα Καινούργιου

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και η Κατερίνα Καινούργιου είχαν συνεργαστεί στο παρελθόν, ωστόσο αυτή η συνθήκη δεν έληξε με τον πιο ευχάριστο τρόπο και οι δυο τους δεν μιλιούνται μέχρι και σήμερα (δείτε εδώ τι συνέβη με τις εμμονές του πρώτου με την δεύτερη). Ο δημοσιογράφος είχε εξηγήσει όσο αναλυτικότερα μπορούσε τους λόγους για τους οποίους συμβαίνει αυτό, τονίζοντας πως υπάρχουν πολλά που τους χωρίζουν, αλλά είναι "ανοιχτός" στο να τα ξαναβρούν.

«Μαζί είχαμε ξεκινήσει στο MEGA αν και εκείνη είχε ξεκινήσει λίγο νωρίτερα. Εγώ δεν ξεχνάω ποτέ, αυτό είναι καλό και κακό. Ακριβώς επειδή έχουμε ξεκινήσει μαζί, την ξέρω πάρα πολύ καλά. Την ξέρω από την καλή και εσχάτως και από την ανάποδη. Θεωρώ ότι είναι ένα παιδί που έχει δουλέψει πάρα πολύ. Δεν μιλάμε γιατί έχει προκύψει μια παρεξήγηση από τη δική μου πλευρά.

Προφανώς είναι πάνω από δύο, τρία, τέσσερα, πέντε τα ερεθίσματα. Θέλω να μείνει έτσι ωστόσο πάντα έχω στο μυαλό μου ότι έχει μια απίστευτη ψυχή, είναι από μια πάρα πολύ καλή οικογένεια που την έχει μεγαλώσει με πολλή αγάπη και ο αδελφός της είναι ένα εξαιρετικό παιδί. Επιλέγω να θυμάμαι αυτό. Αν αυτό υπερισχύσει, ναι, δεν έχω θέμα κάποια στιγμή να τα ξαναβρούμε αλλά είναι πολλά που έχουν συμβεί», είχε εξηγήσει σε προηγούμενη συνέντευξή του συγκεκριμένα ο Δημήτρης Ουγγαρέζος

Το "άδειασμα" της Κατερίνας Καινούργιου για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο

Την Τρίτη 14/2, ωστόσο, με αφορμή το unfollow της Ελευθερίας Ελευθερίου στον Μάριο Πρίαμο πριν μπει στο Survivor All Star, η παρουσιάστρια του Super Κατερίνα, προχώρησε σε μία αποκάλυψη, "αδειάζοντας" με λίγα λόγια τον πρώην συνάδελφο και φίλο της.

«Καλά, ο Ουγγαρέζος μπλοκάρει. Την προηγούμενη φορά… Τέλος πάντων, δε θέλω να ασχοληθώ με τον Ουγγαρέζο. Αν βγω και μιλήσω εγώ για ρατσιστικές επιθέσεις… Πάει και κάνει like σε σχόλια που με βρίζουν. Μου τα στέλνει ο κόσμος.

Σχολίασε κάποιος για τη φούστα που φόραγα στη συνέντευξη με τον Άδωνι Γεωργιάδη και πήγαινε και έκανε like. Παιδιά τι λέτε τώρα; Για να πατήσεις κάπου καρδούλα σημαίνει ότι σου αρέσει. Θα πάω εγώ να κάνω like αν βρίζουν κάποιον άλλο: Πάμε καλά;», είπε χαρακτηριστικά και με έντονο ύφος η Κατερίνα Καινούργιου.