«Δεν πληρώθηκα...» - Η αιχμηρή αποκάλυψη του Ζάχου για τη συνεργασία του με την Κορομηλά

Ποιο είναι το μεγάλο του παράπονο;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Δεν πληρώθηκα...» - Η αιχμηρή αποκάλυψη του Ζάχου για τη συνεργασία του με την Κορομηλά

Τη Δευτέρα 13/2 ο Διονύσης Ζάχος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή The 2night show με το γνωστό μίμο να κάνει αποκαλύψεις κυρίως για τα επαγγελματικά του και για την εμπειρία του όλα αυτά τα χρόνια στο χώρο.

Ο ίδιος μίλησε με πολύ αγάπη για τη δουλειά του, καθώς νιώθει ευγνώμων στον κόσμο, που γέμιζε τα μαγαζιά για να το δουν, ωστόσο δε δίστασε να αποκαλύψει και κάποια παράπονα, που έχει (δείτε εδώ ποια πασίγνωστη κατήγγειλε για άσχημη συμπεριφορά).

Αυτό, λοιπόν που μέχρι και σήμερα τον λυπεί έχει να κάνει με το γεγονός, πως ο κόπος του δεν έχει πληρωθεί και συγκεκριμένα εξέφρασε ένα παράπονο σχετικά με τη Ρούλα Κορομηλά, που κατά τα άλλα είχε την τύχη να συνεργαστεί.

Η αποκάλυψη του Ζάχου για την πορεία στην τηλεόραση

«Νομίζω ότι είναι λίγο αλληλένδετο με την τηλεόραση. Φταίω κι εγώ για να είμαι ειλικρινής με την έννοια ότι τα μαγαζιά γεμίζουν και μετά θεώρησα και τι να πηγαίνω να λέω; Γιατί πρέπει να μεταμφιέζομαι συνέχεια και να κάνω μάγκα τον καθένα για να κάνει νούμερα; Κι εγώ τι κερδίζω από αυτό; Έλεγα. Λάθος.

Δεν πληρώθηκα ποτέ, ούτε μια δραχμή. Στο ορκίζομαι. Ξεκίνησα το 1999 με την Ρούλα Κορομηλά και με έβγαλε στο Μπράβο. Να της δώσω φιλιά. Δεν έχουμε φιλικές σχέσεις. Εμείς οι πιο παλιοί το δεχόμασταν αυτό. Τα νέα παιδιά δεν το δέχονται και καλά κάνουν. Ήταν ότι είσαι μικρός, θα μάθεις μαζί μας και θα γίνεις γνωστός», είπε ο Διονύσης Ζάχος.