Το κρατάγανε κρυφό για πολλά χρόνια - Αποκαλύφθηκε σοβαρό ευτράπελο ανάμεσα στη Βίσση & το Θεοφάνους

Είχε μπει στη μέση ο Νίκος Καρβέλας

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Την Τρίτη 14/2 ο Γιώργος Θεοφάνους θα είναι καλεσμένος στην εκπομπή Έλεος, με ένα από τα πιο απολαυστικά αποσπάσματα της συνέντευξής του να προβάλλονται στην εκπομπή Μega Καλημέρα.

Μεταξύ των όσων αποκάλυψε λοιπόν, ο μουσικός αυτό, που έκανε μεγάλη αίσθηση και θα ακούσουμε και πιο αναλυτικά σήμερα το βράδυ έχει να κάνει με το παρασκήνιο από τη συνεργασία του με τον Νίκο Καρβέλα.

Πιο αναλυτικά, αυτό είχε να κάνει με τη στιγμή, που ο Καρβέλας του ζήτησε να γράψει ένα κομμάτι για την Άννα Βίσση, καθώς ο ίδιος είχε κουραστεί, με τη συνεργασία να μην καταλήγει, όπως θα ήθελε ο πρώτος (δείτε εδώ, πως είχε αντιδράσει ο Καρβέλας όταν είχε μάθει για τη σχέση της Βίσση με γνωστό τραγουδιστή).

Η αποκάλυψη του Γιώργου Θεοφάνους για τον Νίκο Καρβέλα

«Μου ζητά ο Νίκος Καρβέλας στο καμαρίνι της Άννας Βίσση να γράψω για εκείνη γιατί όπως μου είχε πει, εκείνος κουράστηκε. Του απάντησα θετικά και ότι ήταν μεγάλη μου χαρά και τιμή. Ήταν του Αγίου Νικολάου. Του ζήτησα λίγο χρόνο μέχρι τις Απόκριες. Έκανα άλλα πράγματα που δεν ήθελα να τα πω μπροστά του για να μην φανεί ότι υποτιμώ την Άννα.

Σφίξαμε τα χέρια, φιληθήκαμε κι έφυγα. Της Αγίας Άννας χτυπά το τηλέφωνό μου και ήταν ο Νίκος Καρβέλας και με ρώτησε εάν έγραψα κάτι. Του απάντησα ότι του ζήτησα 3 μήνες κι όχι 3 ημέρες. Και μου λέει “εμένα όταν μου πρότειναν τον Βοσκόπουλο, τον έκανα μέσα σε μία νύχτα”», είπε ο Γιώργος Θεοφάνους για τον Νίκο Καρβέλα.