Λαχτάρα στο σπίτι του Αλεξάνδρου & της Τούνη - Τι συνέβη στο ζευγάρι ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου

Το ανακοίνωσε η Ιωάννα...

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Τρίτη 14/2 είναι μια ημέρα αφιερωμένη σε όσους αγαπούν και συγκεκριμένα στους ερωτευμένους με το instagram να έχει γεμίσει από νωρίς με αναρτήσεις για του Αγίου Βαλεντίνου.

Ένα από τα λαμπερά ζευγάρια της showbiz, που αγαπάει πολύ τα social και πάντα ετοιμάζει κάτι όμορφο για τις γιορτινές ημέρες σαν και τη σημερινή είναι η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Να θυμίσουμε εδώ, πως οι δύο τους, έχουν κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση τους, αφού είναι γονείς και έτσι το ενδιαφέρον τους έχει στραφεί στο παιδάκι τους (δείτε εδώ την αποκάλυψη για το νονό του παιδιού τους).

Μέχρι το μεσημέρι λοιπόν της 14ης Φεβρουαρίου δεν είδαμε κάποια ερωτική ανάρτηση από κανέναν τους, με τους περισσότερους να πιστεύουν, πως ετοιμάζουν κάτι grande.

Η ανάρτηση της Ιωάννας Τούνη για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Όλα τα παραπάνω μέχρι τη στιγμή, που η Τούνη έκανε ένα story από το σπίτι τους στα Βόρεια προάστια με την ίδια να δείχνει, πως απολαμβάνει το τζάκι τους, καθώς κάτι άσχημο συνέβη.

Πιο αναλυτικά χάλασε η θέρμανση στο σπίτι τους και έτσι όλα τα σχέδια, που είχαν πήγαν πίσω, με τη νεαρή μανούλα να εύχεται με ένα χιουμοριστικό τρόπο σε όλους τους ερωτευμένους.

Αλεξάνδρου & Τούνη - Άγιος Βαλεντίνος

Λίγο αργότερα ωστόσο έκαναν την παρακάτω ανάρτηση:

Θυμηθείτε το love story της Τούνη με τον Αλεξάνδρου

Ο Δημήτρης και η Ιωάννα ήρθαν αρκετά κοντά το καλοκαίρι του 2021, όταν ξέσπασαν και οι πρώτες φήμες για τη σχέση τους. Οι κοινές διακοπές και οι paparazzi φωτογραφίες πρόδωσαν τη σχέση τους, την οποία λίγο αργότερα επιβεβαίωσαν οι ίδιοι με μια τρυφερή ανάρτηση από το παθιασμένο τους φιλί.

Η πρώτη κοινή τους Φωτογραφία

Τον Ιανουάριο του 2022 ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μετακομίζει σε νέο σπίτι στα βόρεια προάστια της Αθήνας, εκεί όπου -μέχρι σήμερα- περνά αρκετό χρόνο αγκαλιά με την αγαπημένη του.

Να θυμίσουμε πως η Ιωάννα Τούνη εξακολουθεί να ζει μόνιμα στη Θεσσαλονίκη, κάνοντας συχνές επισκέψεις στο σπίτι του Δημήτρη στην Αθήνα, όπου και σχεδιάζουν τα περάσουν την πρώτη περίοδο με τον γιο τους.

«Παιδιά με έχετε φάει, μετά από διαπραγμάτευση με τον Δημήτρη θα γεννήσω Θεσσαλονίκη και μόλις πάρουμε το μωράκι γύρω στις 10 μέρες φαντάζομαι θα κατέβουμε Αθήνα με τον Δημήτρη και τον μπέμπη μας», ανέφερε πρόσφατα η Ιωάννα Τούνη στο instagram.

Στις 18 Ιουλίου 2022 η Ιωάννα Τούνη ποζάρει κρατώντας το θετικό τεστ εγκυμοσύνη αποκαλύπτοντας έτσι πως περιμένει το πρώτο της παιδί, λίγο καιρό μετά τον θάνατο της μητέρας της.

Στις 10 Αυγούστου 2022 ο Δημήτρης και η Ιωάννα, όσο απολαμβάνουν τις διακοπές τους στη Χαλκιδική, ενημερώθηκαν πως περιμένουν αγόρι. Οι φίλοι τους διοργάνωσαν ένα μεγάλο πάρτι δίπλα στην πισίνα, το οποίο ολοκληρώθηκε με την μεγάλη αποκάλυψη.

«Πες την αλήθεια, τι πίστευες ότι θα ήταν;;; Κορίτσι ή αγόρι; Εγώ έπαθα ομολογουμένως ένα μικρό ΣΟΚ, αλλά πλέον ανυπομονώ να γνωρίσω τον μικρό άνθρωπο που θα μας αλλάξει την ζωή», ήταν η πρώτη αντίδραση της Ιωάννας Τούνη με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου να βουτά στην πισίνα από τη χαρά του για χάρη του γιου του.

To baby shower

Τον περασμένο Οκτώβριο βρέθηκαν στην Βενετία σε ένα ταξίδι που θα τους μείνει αξέχαστο! Η γνωστή influencer δέχτηκε πρόταση γάμου από τον αγαπημένο της, λίγους μήνες πριν αποκτήσουν το πρώτο τους παιδί.

Την αποκάλυψη έκανε η Ιωάννα Τούνη πρόσφατα στο instagram, όταν με ανάρτησή της παρουσίασε το μονόπετρο που της χάρισε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Η πρόταση γάμου στηνΒενετία

Τέλος, τον περασμένο Δεκέμβριο η Ιωάννα ανακοίνωσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πως υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης δείχνοντας μάλιστα στην κάμερα τα επίσημα έγγραφα. «Έχουμε υπογράψει μόλις σύμφωνο συμβίωσης με τον Δημήτρη. Θέλαμε να μπορεί να αναγνωριστεί αυτόματα ο μπέμπης, μόλις γεννηθεί με το καλό. Και επειδή δεν έχουμε παντρευτεί, θα ήταν λίγο περίπλοκη, χρονοβόρα και κοστοβόρα διαδικασία να γίνει με διαφορετικό τρόπο» έγραψε η influencer.

Το σήμερα είναι γνωστό σε όλους, αφού οι δύο με μεγάλη τους χαρά είναι γονείς και κρατάνε έναν υπέροχο μπέμπη στα χέρια τους!