"Χτυπάνε καμπανάκια" στο ΣΚΑΪ - Ηχηρές απουσίες από την κοπή της πίτας του καναλιού

Αφήνουν υπονοούμενα μήπως;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor

Μπορεί να άργησαν ένα μήνα, ωστόσο το κανάλι του ΣΚΑΪ (δείτε εδώ τα νούμερα τηλεθέασης του καναλιού) θέλησε να διοργανώσει μία μικρή γιορτή για την κοπή της πίτας για το 2023 και έτσι έγινε λοιπόν. Την Παρασκευή 10/2 πολλοί από τους συνεργάτες και τους εργαζόμενους του καναλιού παρευρέθηκαν στο κέντρο που επέλεξαν οι αρμόδιοι του σταθμού και μοίρασαν ένα ένα τα κομμάτια μέχρι να πέσει το φλουρί σε κάποιον τυχερό.

Παρατηρήθηκε, ωστόσο, πως δεν ήταν όλοι εκεί και αυτό συζητήθηκε έντονα τις επόμενες ημέρες. Άλλοι δεν εξήγησαν ποτέ γιατί επέλεξαν να απουσιάζουν, ενώ υπήρχαν και κάποιοι οι οποίοι είχαν υποχρεώσεις που φαίνεται πως δεν μπορούσαν να μεταφέρουν για μία άλλη ημέρα.

Ηχηρές οι απουσίες στην κοπή της πίτας του ΣΚΑΪ

Η Φαίη Σκορδά, βέβαια, μαζί με την Αφροδίτη Γραμμέλη από την ομάδα του Πρωινό μας, ήταν από τις βασικές παρουσίες εκείνης της βραδιάς. Με την παρουσιάστρια να είναι ντυμένη πιο "χαλαρά" με τζιν και ψηλοτάκουνα, ενώ η δεύτερη έκανε την ανατροπή με ένα δερμάτινο παντελόνι. Από την παρέα τους, μάλιστα, δεν έλειψε ούτε η Έλενα Χριστοπούλου, η οποία έκλεψε τις εντυπώσεις με την λεοπάρ γούνα της. Συμπληρώνοντας το γυναικείο δυναμικό, εκεί βρέθηκε και η Νάνσυ Παραδεισανού.

Σκορδά ΣΚΑΪ

Γραμμέλη ΣΚΑΪ

Χριστοπούλου ΣΚΑΪ

Νάνσυ Παραδεισανού ΣΚΑΪ

Οι ηχηρές απουσίες που καταγράφηκαν, από την άλλη πλευρά όμως, ήταν: η Μαρία Μπακοδήμου, η Κατερίνα Καραβάτου και ο Νίκος Μουτσινάς. Παράλληλα, μεγάλα ονόματα της ενημέρωσης με παράδειγμα το δίδυμο του "Σήμερα", Άκη Παυλόπουλο και Δημήτρη Οικονόμου που είχαν κανονίσει λέει να φύγουν το Σαββατοκύριακο σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει να είναι κάποια από αυτά.

Η Μάρω Καρούση, ο Γιώργος Αυτιάς, ο Γιάννης Ντσούνος, ο Μάρκος Δεϊμεζης, συμπληρώνουν την παραπάνω ομάδα, ενώ έλειπε και η Σία Κοσιώνη, καθώς ήταν άρρωστη όπως επίσης και ο Βασίλης Χιώτης. Αντιθέτως, η Εύα Αντωνοπούλου και η Λένα Φλυτζάνη έκαναν την εμφάνισή τους όπως και οι "Δεκατιανοί", Γιάννης Πιτταράς και Γιώργος Γρηγοριάδης.

TAGS