«Μπορείς να με βγάλεις από το πλάνο;» - “Πάγωσε” η Αναστασοπούλου με την ατάκα του Παπαδάκη για τις… ερωτικές σφήνες

«Που βάζεις στην πόρτα να μην κλείσει;»

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
«Μπορείς να με βγάλεις από το πλάνο;» - “Πάγωσε” η Αναστασοπούλου με την ατάκα του Παπαδάκη για τις… ερωτικές σφήνες

Το πρωί της Τρίτης (14/2) στην ενημερωτική εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» προέκυψε περιστατικό με τον Γιώργο Παπαδάκη και την Μαρία Αναστασοπούλου, που προκάλεσε το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού. Τα πρωτοσέλιδα των σημερινών εφημερίδων διάβαζε σήμερα το πρωί ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1, που πρόσφατα έγινε γνωστή η είδηση για το επαγγελματικό του βήμα (δείτε το εδώ), μόνο που ένα από αυτά προκάλεσε ιδιαίτερη αίσθηση.

Η ατάκα του Παπαδάκη στον άερα του Καλημέρα Ελλάδα που πάγωσε η Αναστασοπούλου

«Βιτσιόζοι Έλληνες βαλεντίνοι. Με μαστίγια, δονητές και σφήνες θα τιμήσουμε τον άγιο του έρωτα. Χριστός κι απόστολος Παναγία μου. Τι σφήνες; Υπάρχουν ερωτικές; Εγώ ξέρω την σφήνα που βάζεις το… » είπε ο παρουσιαστής. Η Μαρία Αναστασοπούλου δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που γινόταν κι ανέφερε: «Γρηγόρη μπορείς να με βγάλεις από το πλάνο; Μπορώ να μην είμαι στο πλάνο; Ευχαριστώ. Να πω μια καλημέρα στον Αντώνη Κανάκη και στην παρέα του.»

«Που βάζεις στην πόρτα να μην κλείσει; Έχω σφήνες στο σπίτι καμια 30αρια. Πλαστικές και ξύλινες κι όπως φυσά για να μην κλείνει η πόρτα, βάζω μια σφήνα από κάτω. Αυτός τι την κάνει; Με συγχωρείς πολύ» κατέληξε ο Γιώργος Παπαδάκης συνεχίζοντας να απορεί.

Μια μικρή αναστάτωση επικράτησε στα μισά της εκπομπής Καλημέρα Ελλάδα πριν από λίγες μέρες (3/2), όταν ο Γιώργος Παπαδάκης χρειάστηκε να αποχαιρετήσει την Μαρία Αναστασοπούλου η οποία έπρεπε να αποχωρήσει από το πλατό.

Ακολούθησε λοιπόν η εξής συζήτηση:

  • Γ.Π.: Λοιπόν, φύγε Μαρία, φύγε.
  • Μ.Α.: Φεύγω, παιδιά. Καλή συνέχεια.
  • Γ.Π.: Θα τα πούμε τη Δευτέρα. Όλα να πάνε καλά, ξέρεις εσύ, δεν λέω τίποτα παραπάνω.
  • Μ.Α.: Καλή συνέχεια, ευχαριστούμε πάρα πολύ.

Μετά την επιστροφή τους από τις διαφημίσεις, ο Γιώργος Παπαδάκης ανακοίνωσε: «Το Μαράκι έφυγε γιατί έχει μια υποχρέωση. Δεν είναι τίποτα σοβαρό».

Την θέση της της Μαρίας Αναστασοπούλου για το υπόλοιπο της εκπομπής πήρε ο Γιώργος Γρηγοριάδης.