Κυβέλη Χατζηευστρατίου: Στα μπουζούκια 4 μήνες μετά το τροχαίο δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή σε έναν 60χρονο μοτοσικλετιστή

Διασκέδαζαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες - Αποκλειστικές φωτογραφίες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κυβέλη Χατζηευστρατίου: Στα μπουζούκια 4 μήνες μετά το τροχαίο δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή σε έναν 60χρονο μοτοσικλετιστή

Τέσσερις μήνες μετά το τροχαίο δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή ενός 60χρονου μοτοσικλετιστή, η νικήτρια του GNTM 4, Κυβέλη Χατζηευστρατίου έκανε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση στο YTON με νεαρό συνοδό. Η υπόθεση, στην οποία εκείνη ενεπλάκη τον περασμένο Οκτώβριο, βρίσκεται για την ώρα στο στάδιο της ανάκρισης, μέχρι να ολοκληρωθεί η προκαταρκτική εξέταση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος, ενώ η ίδια έχει αφεθεί ελεύθερη με περιοριστικούς όρους.

Σύμφωνα, λοιπόν, με πληροφορίες, το νεαρό μοντέλο μετά από μερικούς μήνες απουσίας προσπαθεί, ξεπερνώντας το αρχικό σοκ, να κάνει νέα αρχή στη ζωή του. Μάλιστα λίγες μέρες πριν αποφάσισε να ανοίξει ξανά το προφίλ της στο Instagram, δημοσιεύοντας φωτογραφίες από την επαγγελματική της ζωή (δείτε τις εδώ), αφού προηγουμένως έσβησε τα όποια επιθετικά σχόλια κάτω από τις αναρτήσεις της και απενεργοποίησε τη δυνατότητα σχολιασμού.

Από την Τζώρτζια Συρίχα

Ωστόσο, ο φακός τού YOU το περασμένο Σάββατο την απαθανάτισε κατ' αποκλειστικότητα στην πρώτη της δημόσια έξοδο, μετά από πολύ καιρό, συντροφιά με νεαρό επιχειρηματία, αγνώστων λοιπών στοιχείων, με τον οποίο όπως λέγεται από το περασμένο καλοκαίρι είναι ζευγάρι. Οι δυο τους έδειχναν όλο σχεδόν το βράδυ να μην έχουν μάτια παρά μόνον ο ένας για τον άλλον, διασκεδάζοντας με τα τραγούδια του Νίκου Βέρτη μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, όταν και αποχώρησαν διακριτικά από το νυχτερινό μαγαζί.

Κυβέλη Χατζηευστρατίου 4 μήνες μετά το τροχαίο

Κυβέλη Χατζηευστρατίου περιοδικό you

Η επόμενη μέρα για την Κυβέλη και οι αποφάσεις ζωής!

Δήλωσε συμμετοχή στον τέταρτο κύκλο του GNTM και κατάφερε να κερδίσει τον πολυπόθητο τίτλο, το χρηματικό έπαθλο των 50.000 ευρώ, ένα αυτοκίνητο και κοσμήματα. Όμως, αμέσως μετά τη χαρά, η ζωή έμελλε να της δείξει το πιο σκληρό της πρόσωπο. Οι τελευταίοι μήνες για την Κυβέλη Χατζηευστρατίου ήταν οι πιο εφιαλτικοί της ζωής της, καθώς το 20χρονο μοντέλο βρίσκεται ακόμα και σήμερα σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση. Ξεπερνώντας το αρχικό σοκ και περιμένοντας να ολοκληρωθεί η δικογραφία και εκείνη να καταθέσει και να δώσει εξηγήσεις για την ποσότητα αλκοόλ που κατανάλωσε και πόσο θεωρεί ότι επηρέασε την οδηγική της συμπεριφορά, η νικήτρια του reality μοντέλων προσπαθεί να βάλει σε μια σειρά τις σκέψεις της και τη ζωή της, αναμένοντας την επόμενη μέρα και τις όποιες συνέπειες.

Περισσότερα στο νέο τεύχος του YOU που κυκλοφορεί σήμερα, Τετάρτη 15/2, σε όλα τα περίπτερα μόνο με 1,50 ευρώ