«Την ώρα της συνέντευξής μας άρχισε να μη μπορεί να...» - Συγκλονίζει η Τίνα Μεσσαροπούλου για το πρόβλημα υγείας του Γρηγόρη Αρναούτογλου

Τι της είπε στο τηλεφώνημα που της έκανε

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Την ώρα της συνέντευξής μας άρχισε να μη μπορεί να...» - Συγκλονίζει η Τίνα Μεσσαροπούλου για το πρόβλημα υγείας του Γρηγόρη Αρναούτογλου

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου την Τρίτη 14/2 προχώρησε σε αποκαλύψεις για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει τα τελευταία χρόνια (δείτε εδώ όλη την αλήθεια) και εφόσον το ζήτημα αυτό συζητήθηκε αρκετά έντονα σε όλα τα μέσα ενημέρωσης, το πρωί της Τετάρτης 15/2 η Τίνα Μεσσαροπούλου, θέλησε να αποκαλύψει το τηλεφώνημα που της έκανε ο ίδιος μετά από όλα αυτά, στον αέρα του Happy Day στο κανάλι του ALPHA.

Πιο συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος εξήγησε αναλυτικά τι συνέβη κατά τη διάρκεια της συνέντευξής τους, κατά την οποία ο παρουσιαστής άρχισε να κομπιάζει με αποτέλεσμα να μην μπορεί να μιλήσει καν, με τον ίδιο να αισθάνεται τόσο άσχημα και να έχει απίστευτες τύχεις που εκείνη τον είδε σε αυτή την κατάσταση, με αποτέλεσμα να μην σταματούσε να της ζητάει συγγνώμη.

Η αποκάλυψη της Τίνας Μεσσαροπούλου για το πρόβλημα υγείας του Γρηγόρη Αρναούτογλου

«Την ώρα της συνέντευξής μας άρχισε να μη μπορεί να μιλήσει ο Γρηγόρης. Είναι αυτό που λέμε ότι κολλάει το στόμα και θες νερό. Του είπα να σταματήσουμε γιατί έτσι κι αλλιώς ήταν μαγνητοσκοπημένη. Σταματήσαμε, ήπιε νερό αλλά δε μπορούσε πάλι να συνεχίσει. Μου είπε ότι αυτό το παθαίνει συνήθως όταν κάνει γυρίσματα για τον “Εκατομμυριούχο”… Μου είπε ότι του έχει συμβεί να σταματήσει και να μη μπορεί να συνεχίσει.

Πήρε τον χρόνο του ο άνθρωπος, ήπιε ξανά λίγο νερό… Το είπε 2-3 φορές μέσα στη συνέντευξη, “θα με συγχωρέσετε αλλά έχω ένα πρόβλημα”», αποκάλυψε αρχικά η Τίνα Μεσσαροπούλου.

Αμέσως μετά, προβλήθηκε το απόσπασμα όσων είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στη ραδιοφωνική του εκπομπή για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει και η δημοσιογράφος αποκάλυψε το τηλεφώνημα που της έκανε ο παρουσιαστής λίγο αργότερα και όσα της είπε σε αυτό:

«Αφότου έφυγα από το γύρισμα, με πήρε τηλέφωνο στον δρόμο να μου ζητήσει και πάλι συγγνώμη και μου είπε ότι σταμάτησε το γύρισμα και πήρε τηλέφωνο τον γιατρό του γιατί δε μπορούσε να συνεχίσει. Απ’ ότι κατάλαβα ήταν από τις λίγες φορές που το έπαθε σε τόσο μεγάλη έκταση. Μου είπε ότι ο γιατρός του, τού είπε να πάει να κάνει αυτή την καμπύλη ζαχάρου για να δει σε τι στάδιο βρίσκεται».