Στο νοσοκομείο εσπευσμένα ο Χρήστος Δάντης έπειτα από ατύχημα - Η δυσάρεστη ανακοίνωση της Ασημίνας Χατζηανδρέου

Ποια η κατάσταση της υγείας του

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Άσχημα είναι τα νέα που έγιναν γνωστά για τον Χρήστο Δάντη, αφού οδηγήθηκε στο νοσοκομείο έπειτα από ατύχημα που είχε επί σκηνή την στιγμή που τραγουδούσε σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Θεσσαλονίκης. Την ανακοίνωση έκανε η σύντροφος του, Ασημίνα Χατζηανδρέου που βρισκόταν μαζί του.

Συγκεκριμένα, ο τραγουδιστής βυθίστηκε σε αυτοσχέδια τάφρο και χτύπησε στα πλευρά του με αποτέλεσμα να χρειαστεί τις απαραίτητες εξετάσεις.

Η ανακοίνωση της Ασημίνας για τον Δάντη

«Εκ μέρους του συντρόφου μου Χρήστου Δάντη, ζητούσε συγγνώμη που αναβάλλεται η σημερινέ εμφάνιση λόγω ενός ατυχήματος καθώς βυθίστηκε σε μια αυτοσχέδια τάφρο και χτύπησε στα πλευρά του κι όπως φαίνεται δεν μπορεί να συνεχίσει μέχρι να αποφανθεί κάποιος ειδικός. Ευχαριστεί για την κατανόηση και ζητά συγγνώμη», ανακοίνωσε η Ασημίνα Χατζηανδρέου, η οποία επισκέπτεται ψυχολόγο μετά την αποχώρηση της από το Survivor All Star.

Χρήστος Δάντης νοσοκομείο

Λίγες ώρες αργότερα έκανε μια ανάρτηση. Δημοσίευσε φωτογραφία να κρατά το χέρι του Χρήστο Δάντη, γράφοντας «Πιστεύω στη δύναμη σου. Όλα καλά θα πάνε, είμαι δίπλα σου».

Χρήστος Δάντης ατύχημα

Νωρίτερα από όλα αυτά, το ζευγάρι γιόρτασε την ημέρα του Άγιου Βαλεντίνου, με την Ασημίνα Χατζηανδρέου να εύχεται στον σύντροφό της, Χρήστο Δάντη με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε φωτογραφία της από τον Άγιο Δομίνικο, όπου είχε γράψει σε ένα χαρτί στο συμβούλιο του νησιού το όνομα του και είχε ποζάρει χαμογελαστή στον φακό. Πρόκειται μάλιστα, για μια φωτογραφία που βλέπει το φως της δημοσιότητας για πρώτη φορά.

«Μέρα που είναι σε ψηφίζω, γιατί δε σταμάτησες ποτέ να λες τα πράγματα, όπως είναι. Σε ευχαριστώ για όλα όσα έχεις κάνει για εμένα και για τα μελλοντικά», έγραψε η Ασημίνα Χατζηανδρέου στην ανάρτηση της.

Aσημίνα - Δάντης