Sin Boy: Η ανάρτηση της αδερφής του λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση στο Instagram για το θάνατο του

Τι δημοσίευσε;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Sin Boy
Instagram / Sin Boy

Εδώ και λίγες ημέρες κυκλοφορεί μία φωτογραφία του Sin Boy ο οποίος βρισκόταν σε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, χωρίς να έχει τις αισθήσεις του και οι φήμες άρχισαν να οργιάζουν, λέγοντας πως ο διάσημος τραγουδιστής είναι πλέον νεκρός και αυτό ίσως οφείλεται σε υπερβολική δόση ναρκωτικών (δείτε εδώ την εικόνα που κάνει τον γύρο του διαδικτύου).

Την Τρίτη 14/2, μάλιστα, δημοσιεύθηκε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία του και στην λεζάντα αυτής υπάρχει ένα κείμενο, γραμμένο για πρώτη φορά στα ελληνικά και όχι στα greeklish, όπου αναφέρεται πως πράγματι ο καλλιτέχνης είναι νεκρός και πως τα media τον σαμποτάρουν για μία ακόμη φορά.

«Δυστυχώς οι φήμες είναι αληθινές αλλά τα media σαμποτάρουν τον Sin Boy ακόμα και σε αυτές τις στιγμές. Δεν έχει φύγει γιατί θα ζει για πάντα μέσα από την μουσική του. 1994- Για πάντα», έγραφε χαρακτηριστικά η ανάρτηση.

Ωστόσο, τα σχόλια γέμισαν αμέσως και οι απόψεις διίστανται, διότι οι περισσότεροι αρνούνται να το πιστέψουν και συνεχίζουν να υποστηρίζουν πως είναι άλλο ένα τέχνασμα του ίδιου.

Sin Boy θάνατος

Η ανάρτηση της αδερφής του Sin Boy για τον θάνατό του

Η οικογένειά του ή ακόμη και ο ίδιος δεν έχουν βγει για να διαψεύσουν ή να επιβεβαιώσουν τα παραπάνω. Μόνο η αδερφή του Έλενα, δημοσίευσε στο δικό της προφίλ στο Instagram την ίδια ανάρτηση ως story και το μόνο που σημειώσει είναι απλά η φράση: «Rip».

Η δυσπιστία, βέβαια, συνεχίζει να υπάρχει, καθώς θεωρείται περίεργο το να έχει δημοσιευθεί στον ίδιο του τον λογαριασμό η είδηση πως πέθανε, ενώ και η ανάρτηση της αδερφής του δεν φαίνεται να πείθει πολύ. Η αλήθεια, ωστόσο, θα λάμψει από μέρα σε μέρα, εφόσον οι γονείς ή οι φίλοι του προχωρήσουν σε κάποια ενέργεια για να τιμήσουν την μνήμη του ή εν τέλει βγει εκείνος και εξηγήσει τι είναι όλο αυτό που συμβαίνει.

αδερφή Sin Boy
Instagram / itsyourgirlelena

TAGS