Νέα εγκυμοσύνη στην showbiz - Το ανακοίνωσε με την πρώτη φωτογραφία της φουσκωμένης της κοιλίτσας

«Το καλύτερο δώρο του Αγίου Βαλεντίνου»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Νέα εγκυμοσύνη στην showbiz - Το ανακοίνωσε με την πρώτη φωτογραφία της φουσκωμένης της κοιλίτσας

Μια νέα εγκυμοσύνη "έσκασε" στην showbiz και ανακοινώθηκε με μια τρυφερή φωτογραφία στο instagram. Ζευγάρι που παντρεύτηκε πριν από λίγες ημέρες, περιμένει το πρώτο του παιδάκι, καρπό του έρωτα που ζουν τα τελευταία χρόνια.

Το ευχάριστο αυτό γεγονός αποκάλυψαν την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, αναρτώντας φωτογραφία με την φουσκωμένη κοιλίτσα της μέλλουσας μανούλας.

Αυτό το ζευγάρι περιμένει το πρώτο του παιδάκι

Πρόκειται για ένα ζευγάρι που κρατά σχετικά χαμηλό προφίλ από τα media για να αποφεύγει τους σχολιασμούς, παρόλο που ποτέ δεν έκρυψε τον έρωτα του και τη σχέση του.

Ο λόγος για τον Μαρκ Άντονι, γνωστό τραγουδιστή και πρώην σύζυγό για πολλά χρόνια της Τζένιφερ Λόπεζ και την κατά 31 χρόνια μικρότερη σύντροφό του Νάντια Φερέιρα που είναι μοντέλο και πρώην Μiss Παραγουάη.

Παντρεύτηκαν πριν από μερικές εβδομάδες και ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν ο Ντέιβιντ Μπέκαν με την οικογένεια του, η Σάλμα Χάγιεκ, ο Λουίς Φόνσι, ο Μαλούμα, αλλά και πρόεδροι κάποιων χωρών της Λατινικής Αμερικής. Κάρλος Σλιμ και Ντέιβιντ Μπέκαμ ήταν οι κουμπάροι - δείτε φωτογραφίες από το μυστήριο.

Επίσης, έδωσαν το παρών τα παιδιά του από τον πρώτο του γάμο, όχι όμως τα παιδιά του με την Λόπεζ.

Η φωτογραφία με την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης

Η Νάντια Φερέιρα ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της, ποζάροντας ξαπλωμένη και κρατώντας με τον σύζυγό της την κοιλίτσα της η οποία είναι αρκετά φουσκωμένη, άρα βρίσκεται περίπου στα μισά της κύησης της.

Στη λεζάντα της έγραψε πως είναι το καλύτερο δώρο για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνο.

Ποιος είναι ο Μαρκ Άντονι

Ο Μάρκο Αντόνιο Μιουνίζ (Marco Antonio Muniz, 16 Σεπτεμβρίου 1968), γνωστός με το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο Mαρκ Άντονι, είναι Αμερικανός τραγουδιστής, στιχουργός, ηθοποιός, δισκογραφικός & τηλεοπτικός παραγωγός. Είναι επίσης ο κορυφαίος καλλιτέχνης σάλσα μουσικής όλων των εποχών.

Είναι περισσότερο γνωστός για τις μπαλάντες του. Βραβευμένος με επτά βραβεία Γκράμμυ, ο Άντονυ έχει πουλήσει πάνω από 12 εκατομμύρια δίσκους σε όλο τον κόσμο. Έχει κερδίσει πολλά βραβεία και έχει λάβει παγκόσμια αναγνώριση. Κατέχει το παγκόσμιο ρεκόρ Γκίνες για τον καλλιτέχνη με τις περισσότερες πωλήσεις δίσκων salsa και βρίσκεται στο νούμερο 1 στα Billboard charts.