«Οι φωτογραφίες είναι ωμές και δείχνουν κυτταρίτιδα» - Σούσουρο ξανά στο διαδίκτυο με τα οπίσθια της Κλόε Καρντάσιαν

Νέες φωτογραφίες της καταρρίπτουν την τελειότητα!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Instagram/@khloekardashian
Instagram/@khloekardashian

Για ακόμα μια φορά αυτό το όνομα συζητιέται και οι νέες αναρτήσεις της Κλόε Καρντάσιαν με πρωταγωνιστές τα οπίσθιά της κάνουν τον γύρο του διαδικτύου! Η πασίγνωστη influencer που στο παρελθόν δήλωνε πως λατρεύει τα φίλτρα και την τελειότητα στις φωτογραφίες της αυτή την φορά φαίνεται πως έκανε μια μεγάλη υπέρβαση, δείχνοντας την αλήθεια.

Στα στιγμιότυπα που ακολουθούν παρακάτω η 38χρονη ποζάρει με ένα μικροσκοπικό γκρι μπικίνι. Στις φωτογραφίες τη βλέπουμε να ξεχωρίζει για την επίπεδη κοιλιά της ενώ αν και οι λήψεις είναι σχετικά μακρινές η κυτταρίτιδα στους γλουτούς της είναι εμφανής.

Οι αναρτήσεις της Κλόε Καρντάσιαν

Η μικρότερη αδελφή της, η Κένταλ Τζένερ ανέλαβε χρέη φωτογράφου. «Όταν η αδελφή σου ξέρει τις γωνίες σου», έγραψε η Κλόε στη λεζάντα, και πρόσθεσε με tag το όνομα της Κένταλ.

Τα σχόλια που ακολούθησαν

Στα σχόλια, οι followers επαίνεσαν την Κλόε που δημοσίευσε «φυσικές» της εικόνες, δείχνοντας τις «ατέλειες» της.
«Μια Kαρντάσιαν με κυτταρίτιδα! Λατρεύω αυτή την πιο φυσική εκδοχή της Κόκο», έγραψε κάποιος στο σχόλιό της.

«Λατρεύω τις φυσικές φωτογραφίες», σχολίασε κάποιος άλλος. «Μπράβο. Επιτέλους, μια πραγματική φωτογραφία χωρίς ρετούς», έγραψε ένας άλλος με emojis που χειροκροτούσαν. «Λατρεύω που αυτές οι φωτογραφίες είναι... ωμές και δείχνουν ότι έχει κάποια υφή και κυτταρίτιδα! Είναι πάντα αναζωογονητικό όταν οι διάσημοι δεν επεξεργάζονται υπερβολικά τις φωτογραφίες τους» έγραψε ένας άλλος.

Να σημειωθεί πως, οι τελευταίες φωτογραφίες με μπικίνι ήρθαν μόλις μία ημέρα μετά την ανάρτηση της Κλόε με άψογα στιγμιότυπα που την δείχνουν να φοράει το ίδιο μπικίνι. Η ίδια είχε παραδεχτεί στο παρελθόν ότι είναι οπαδός «ενός καλού φίλτρου, ενός καλού φωτισμού και ενός μοντάζ όταν χρειάζεται».