Πιο αδύνατος από ποτέ και μέσα στο χαμόγελο - Άλλος άνθρωπος ο "Βασιλάκης" από τα "Μαύρα Μεσάνυχτα"

«Υπήρχε μία καζούρα και μία πλάκα από τους ανθρώπους»

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Πιο αδύνατος από ποτέ και μέσα στο χαμόγελο - Άλλος άνθρωπος ο

Το πρωί της Τετάρτης (15/2) στην ψυχαγωγική εκπομή «Πάμε Δανάη» προβλήθηκαν οι δηλώσεις του Παναγιώτη Καρμάτη. Ο γνωστό σε όλους μας ηθοποιός, που ένσάρκωνε τον ρόλο του "Βασίλη" στα "Μαύρα Μεσάνυχτα" μίλησε στην τηλεοπτική εκπομή του MEGA για τα επόμενα επαγγελματικά του βήματα στον χώρο της υποκριτικής και όχι μόνο.

Διαβάστε επίσης: Σήμερα είναι κατάξανθη και σίγουρα λιγότερο βαμμένη - Αγνώριστη η Πένυ από τα "Μαύρα μεσάνυχτα" 13 χρόνια μετά

Επιπλέον, ο Παναγιώτης Καρμάτης αναφέρθηκε στην συμμετοχή του στη σερά του MEGA, που προβάλλεται ξανά σε επανάληψη τα βράδια των καθημερινών.

Οι δηλώσεις του Παναγιώτη Καρμάτη για τα "Μαύρα Μεσάνυχτα" και όχι μόνο

«Τα "Μαύρα μεσάνυχτα" είναι μία από τις πιο όμορφες στιγμές που έχω ζήσει. Ήμουν 22 χρονών τότε και μόλις είχα τελειώσει από τη δραματική σχολή. Η αρχή μου έγινε μέσα από αυτή τη σειρά και αυτό ήταν πολύ ωραίο. Με μεγάλη μου χαρά είχα πει το "ναι" για το ρόλο, ασχέτως αν έπρεπε να πάρω κάποια κιλά. Είχα πάρει 25 κιλά για τις ανάγκες του ρόλου. Ήταν πολλά άλλα θεωρώ ότι άξιζε τον κόπο», είπε αρχικά ο Παναγιώτης Καρμάτης και συνέχισε:

«Υπήρχε μία καζούρα και μία πλάκα από τους ανθρώπους όταν με συναντούσαν στο δρόμο. Κάποιοι μπορεί να την παρεξηγούσαν, εγώ όχι. Όταν βλέπεις ένα παιδί που έχει κάποια παραπάνω κιλά και συνεχεία είναι μπουκωμένο στη σειρά, μπορεί να γίνει κάποιο κακοπροαίρετο σχόλιο. Είχε τύχει να πάω στο περίπτερο ενός γνωστού μου και την ώρα που έφευγα, δυο παιδιά γύρισαν και του είπαν κάτι υβριστικό για έμενα, άλλα πάνω στην πλάκα. Αυτοί οι άνθρωποι έβλεπαν τη σειρά και με χαρακτήρισαν όπως ήμουν στο ρόλο μου», ανέφερε ο Παναγιώτης Καρμάτης.

Για τις συνεργασίες του με κορυφαίους ανθρώπους του χώρου, δήλωσε: «Ο Πάνος Κοκκινόπουλος είναι ένας άνθρωπος πραγματικά υπέροχος. Όταν ήθελε να σου πει κάτι ποτέ δεν το έκανε μπροστά σε όλους και ποτέ δεν σου φώναζε. Σε έπαιρνε στην άκρη και σου έλεγε αυτό που ήθελε. Ο Στέλιος Μάινας και η Μπέσυ Μάλφα δεν ήρθαν ποτέ να μου υποδείξουν, πως να παίξω τον ρόλο μου. Αν δεν έκανα κάτι καλά, εκείνοι με βοηθούσαν με τον τρόπο τους και το έκανα χωρίς να με προσβάλλουν. Αυτό είναι και το πιο βασικό. Ήξεραν ότι είμαι ένα παιδί που μόλις είχε τελειώσει τη δραματική σχολή».

«Πρόσφατα είδα την Μπέσυ Μάλφα σε μία πρεμιέρα παράστασης και αρχίσαμε να λέμε ο ένας στον άλλον: ”μαμά, παιδί μου”. Ήταν και η κόρη της δίπλα και της είπα: “η αδερφή μου”. Η Γιούλικα Σκαφιδά είναι ένα υπέροχο πλάσμα και ήμασταν πολύ δεμένοι τότε. Είναι ένας πολύ κάλος και δοτικός άνθρωπος», συμπλήρωσε ο Παναγιώτης Καρμάτης.

Ποια ήταν η πιο αστεία σκηνή απ΄ τα «Μαύρα μεσάνυχτα»;

«Η πιο αστεία σκηνή που είχα γυρίσει ήταν όταν ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης έπεφτε στην πισίνα και ήταν βαμμένος. Καθώς έβγαινε από την πισίνα του έλεγα: “θείε, ξεβάφεις”, και κάθε φορά ο Γεράσιμος με κοίταζε, γελάγαμε μαζί και έτσι γυρίσαμε τη σκηνή πολλές φορές» θυμήθηκε.

Για τα νέα επαγγελματικά βήματά του, ο ηθοποιός υπογράμμισε πως, «πρόσφατα έκανα μία guest εμφάνιση στη σειρά «Έρωτας φυγάς» και αμέσως μετά συμμετείχα στην «Άγρια γη», που κάνω έναν πολύ ωραίο ρόλο».