Super Κατερίνα: «Δεν σκοτώνεις τα παιδιά σου για...» - Έξω φρενών ο Μικρούτσικος με τον Κούγια

Τι συνέβη;

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Super Κατερίνα: «Δεν σκοτώνεις τα παιδιά σου για...» - Έξω φρενών ο Μικρούτσικος με τον Κούγια

Το πρωί της Τετάρτης (15/2) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Super Κατερίνα» ασχολήθηκαν με την υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου, που σήμερα βρέθηκε στην δικαστική αίθουσα ο πρώην συζυγος της και κατέθεσε την "αλήθεια" του (δείτε εδώ μερικές από τις ερωτήσεις που του έγιναν).

Επιπλέον έγινε λόγος για τις δηλώσεις που έγιναν από την πλευρά του Αλέξη Κούγια, λίγη ώρα μετά το τέλος της δικαστικής διαδικασίας (δείτε τες εδώ) και ο Ανδρέας Μικρούτσικος βγήκε από τα ρούχα του με τα όσα άκουσε.

Η αντίδραση του Ανδρέα Μικρούτσικου με τις δηλώσεις του Αλέξη Κούγια

Όλοι από το πάνελ της πρωινής εκπομπής του Alpha, στάθηκαν σε συγκεκριμένα σημείο από τις δηλώσεις του γνωστού ποινικολόγου.

«αν είναι αλήθεια η εξωσυζυγική σχέση, που λέει ότι είχε ο κ. Δασκαλάκης, αυτό είναι ένα δικό του θέμα, αλλά οδηγεί σε κατάρρευση όσων υποστηρίζει ότι η κατηγορούμενη σκότωσε τα παιδιά για να τον κρατήσει κοντά της. Δεν σκοτώνεις τα παιδιά σου για έναν “κλαρινογαμπρό”. Ο ίδιος παραδέχθηκε ότι δεν είναι έτσι, όλοι λένε ότι ήταν μια υποδειγματική μητέρα».

«Με συγχωρείτε. Δεν σκοτώνεις τα παιδιά σου για έναν κλαρινογαμπρό αρθρώνει ο έγκριτος νομικός. Δηλαδή σκοτώνεις τα παιδιά σου για έναν κούκλο ή για έναν κανονικό; Ήταν άτοπο πρώτον απέναντι σε πεθαμένα παιδιά και δεύτερον δεν υπάρχει καμία αιτίαση που σκοτώνεις τα παιδιά σου.

Είσαι Μήδεια κατεστραμμένη από μέσα σου. Δηλαδή το κλαρινογαμπρός αποδεικνύει; Κι αν ήταν ο καλύτερος άνθρωπος; Εκεί σκοτώνεις, διεκδικείς, αλλά τον κλαρινογαμπρό δεν τον διεκδικείς. Ανεπίτρεπτο ολίσθημα… Ήταν σαν να λέει, αν ήταν όμορφος, ε μπορεί να τα σκοτώσει» ολοκλήρωσε ο Ανδρέας Μικρούτσικος σε υψηλούς τόνους.