Όχι σε μία αλλά σε δύο εκπομπές ο Λιάγκας - Η αποκάλυψη της Μελέτη για τον παρουσιαστή του ΑΝΤ1

Όλα όσα είπε στον αέρα του Mega Καλημέρα!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Όχι σε μία αλλά σε δύο εκπομπές ο Λιάγκας - Η αποκάλυψη της Μελέτη για τον παρουσιαστή του ΑΝΤ1

Το πρωί της Τετάρτης (15/2) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Mega Καλημέρα» έγινε μια αποκάλυψη για τον Γιώργο Λιάγκα. Η Ελεονώρα Μελέτη, που ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου ανάρτησε στο προφίλ της μια φωτογραφία για τον αγαπημένο της και έλιωσε το instagram (δείτε την εδώ) έκανε μια αποκάλυψη για το παρουσιαστή του "Πρωινού".

Φαίνεται, όμως, ότι η παρουσιάστρια του MEGA έκανε την έρευνα της, πήρε τα τηλεφωνήματά της και έμαθε για την πρόταση που έγινε στον Λιάγκα από το κανάλι του Αμαρουσίου, σημειώνοντας μάλιστα ότι περιμένει και την επιβεβαίωση από τον παρουσιαστή του ΑΝΤ1.

Η πρόταση του ΑΝΤ1 στον Λιαγκα και η αποκάλυψη της Μελέτη

«Μίλησα με άνθρωπο που επιβεβαίωσε ότι πραγματικά έχει γίνει μία συνάντηση και όχι μόνο μία γύρω από το ζήτημα αυτό και έχει προταθεί στον Γιώργο Λιάγκα να αναλάβει βραδινή τηλεοπτική εκπομπή. Υποθέτω ότι θα έκανε κάποιο talk show πολιτικού περιεχομένου.

Έκανα και την έρευνά μου σχετικά με τις μετακινήσεις της ώρας, όντως επιβεβαιώνει και το γεγονός ότι πέρσι όσο ακουγόταν ότι η Φαίη θα έμενε στον ΑΝΤ1 και θα χωρίζονταν οι εκπομπές, θεώρησε όμως ο Γιώργος Λιάγκας ότι δεν μπορεί να υπηρετήσει κάτι τέτοιο. Από ό,τι κατάλαβα, η πολιτική εκπομπή παράλληλα με το Πρωινό» είπε η Ελεονώρα Μελέτη στο Mega Καλημέρα για τον Γιώργο Λιάγκα.

Να υπενθυμίσουμε ότι έμμεσα ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 πριν από λίγες μέρες είχε αναφερθεί σε αυτή την φημολογούμενη πρόταση.

«Θα σας πω κάτι για πρώτη φορά. Φέτος εμένα μου έγινε μια τηλεοπτική πρόταση, εδώ από τον ΑΝΤ1, πολύ σημαντική. Δεν την έχω πει πουθενά, δεν την έχουν πει τα στελέχη του ΑΝΤ1 πουθενά και δεν την ξέρει κανένας»

«Όταν εγώ έφυγα από τον ΑΝΤ1 και πήγα στον ΣΚΑΪ δεν το πήρε χαμπάρι κανένας. Βγήκε μια ανακοίνωση. Όταν εγώ έφυγα από τον ΣΚΑΪ και ήρθα στον ΑΝΤ1 με την Φαίη πριν από ενάμιση χρόνο εδώ, δεν το είχε πάρει χαμπάρι κανένας. Το μάθατε όλοι από μια ανακοίνωση.

Θέλω να σας πω ότι αν θέλεις να κρατήσεις κάτι κρυφό το κρατάς. Και ο ομιλών ποτέ δεν βγαίνει σε δημοσιογράφους να κάνει παιχνιδάκια… κι εγώ έκανα καλό επιτυχημένο late night, να πάω κι εγώ να κάνω late night τώρα μαζί με τον Γρηγόρη… να φάω τη θέση του Γρηγόρη… Ούτε ο Γρηγόρης το έχει κάνει. Με δεδομένο ότι μιλάμε για… κουκιά μετρημένα, είναι εύκολο να αντιληφθεί κανείς ότι αν η πρόταση γινόταν πραγματικότητα, μάλλον θα μιλούσαμε για πολύ σημαντικές αλλαγές στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1», αποκάλυψε ο Γιώργος Λιάγκα.