Δεν σταμάτησε να κλαίει και την κρατούσαν συνεχώς - Η οδυνηρή στιγμή στην κηδεία του γιού της Μαίρης Παναγάκου

Το βίντεο με τα τελευταία του γενέθλια!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Δεν σταμάτησε να κλαίει και την κρατούσαν συνεχώς - Η οδυνηρή στιγμή στην κηδεία του γιού της Μαίρης Παναγάκου

Ο 43χρονος άνδρας και γιός της Μαίρης Παναγάκου αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του το απόγευμα της Δευτέρας (13/2), με τη μητέρα του να έχει βάλει ως στόχο ζωής να τιμωρηθούν οι ηθικοί αυτουργοί, λίγο πριν μπει στο νοσοκομείο (δείτε εδώ τον λόγο).

Η στιγμή της κηδεία του γιού της Μαίρης Παναγάκου

Με δάκρυα στα μάτια, συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες αποχαιρέτησαν τον Αντώνη Παναγάκο. Ο γείτονάς του που άκουσε τον πυροβολισμό έπεσε πάνω στο φέρετρο του αυτόχειρα. Η εκκλησία ήταν στολισμένη, ενώ στεφάνια έφτασαν από τη Ντόρα Μπακογιάννη και σύζυγό της, Ισίδωρο Κούβελο, την Αγγελική Νικολούλη και τον γιο της, Κωνσταντίνο Μουσούλη.

Το T-live παρουσίασε βίντεο από τα τελευταία γενέθλια του γιου της Μαίρης Παναγάκου, όταν άνθρωποι από το χωριό Κότρωνα στη Μάνα του έκαναν έκπληξη και του έσβησαν τούρτα. Τότε, έδειχνε ευτυχισμένος, ξέγνοιαστος και ανέμελος και τίποτα δεν προμήνυε ότι σκεφτόταν να βάλει τέλος στη ζωή του.

Σε τραγική κατάσταση η Μαίρη Παναγάκου

Αποκάλυψε μεταξύ άλλων τι έγραφε στην επιστολή που άφησε πίσω του ο γιος της, προτού βάλει τέλος στη ζωή του, ξεσπώντας σε λυγμούς.

«Τραγικές ημέρες είναι και σήμερα είναι μία ημέρα που για τελευταία φορά θα τον αγκαλιάσω, θα τον φιλήσω και θα τελειώσουν όλα. Ένα τέτοιο παιδί, ένας τέτοιος λεβέντης, ένας τέτοιος άρχοντας θα είναι στο χώμα. Είναι συγκλονιστικό, δε μπορώ να σκεφτώ ότι το παιδί μου θα είναι δίπλα δίπλα σε ένα νεκροταφείο. Κι εγώ ζω… γιατί; Μόνο για να μπορέσω να τα πουλήσω όλα και να φύγω μακριά από αυτόν τον καταραμένο τόπο. Μου τους πήρε όλους».

«Αυτό μου είχε γράψει στην επιστολή “γλυκιά μου μανούλα, εσύ έχεις πάρα πολύ κόσμο, δεν θα σε αφήσουν”. Και δεν με άφησαν. Αλλά και εκείνος ατελείωτα μηνύματα αγάπης, έχει κατακλυστεί το διαδίκτυο», είπε αποκαλύπτοντας τι λέει η επιστολή που της άφησε.